F Nancy Drew and the Hidden Staircase trailer: Η μικρή κοκκινομάλλα του IT ενσαρκώνει τη θρυλική νεαρή ντετέκτιβ - FilmBoy Nancy Drew and the Hidden Staircase trailer: Η μικρή κοκκινομάλλα του IT ενσαρκώνει τη θρυλική νεαρή ντετέκτιβ - FilmBoy
  • Latest News

    Nancy Drew and the Hidden Staircase trailer: Η μικρή κοκκινομάλλα του IT ενσαρκώνει τη θρυλική νεαρή ντετέκτιβ


    Το 1930, ο εκδότης Edward Stratemeyer σκαρφίστηκε την ηρωίδα Nancy Drew ως θηλυκό αντίστοιχο των διάσημων Hardy Boys που τότε είχαν κερδίσει τους νεαρούς αναγνώστες, με ανώνυμες κολεκτίβες συγγραφέων να παρουσιάζουν το ένα βιβλίο μετά το άλλο. 
    Σχεδόν 90 χρόνια αργότερα, η Nancy Drew είναι ένα σύμβολο της γυναικείας χειραφέτησης με τις λογοτεχνικές της περιπέτειες να συνεχίζονται μέχρι και σήμερα, ενώ οι περιπέτειες της έχουν γίνει κόμικς, βιντεοπαιχνίδια, τηλεοπτικές σειρές και φυσικά κινηματογραφικές ταινίες. 

    Η τελευταία φορά που η έφηβη ντετέκτιβ έκανε την εμφάνισή της στο πανί ήταν το 2007 με την Emma Roberts στο πρωταγωνιστικό ρόλο να αποτυγχάνει να κερδίσει το κοινό, και να περνάει στη λήθη. 
    Περίπου δέκα χρόνια μετά, η Warner Bros την ξανάβγαλε από το συρτάρι και μας παρουσιάζει το Nancy Drew and the Hidden Staircase.

    Η ταινία είναι βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο του 1939 με τους John Herrera & Nina Fiore (The Handmaid's Tale) να γράφουν τη διασκευή, με την ιστορία να μας συστήνει την Nancy ως μια καπάτσα νεαρή κοπέλα που αναζητά τη συγκίνηση στη νέα της πόλη, και το μυστήριο του στοιχειωμένου σπιτιού είναι ότι ακριβώς χρειάζεται.

    Τη σκηνοθεσία ανέλαβε η Katt Shea με την κοκκινομάλλα πιτσιρίκα του It, Sophia Lillis να επιλέγεται για τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

    Η ταινία μοιάζει ότι ακριβώς περιμέναμε, ένα νεανικό θρίλερ μυστηρίου για το αντίστοιχο ηλικιακά κοινό. 

    Μη ζητάμε πολλά.

    Το Nancy Drew and the Hidden Staircase θα κάνει πρεμιέρα το Μάρτιο. 

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Nancy Drew and the Hidden Staircase trailer: Η μικρή κοκκινομάλλα του IT ενσαρκώνει τη θρυλική νεαρή ντετέκτιβ Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top