F Swing Kids trailer: Εσείς ξέρατε πως οι αιχμάλωτοι του πολέμου της Κορέας χόρευαν κλακέτες; - FilmBoy Swing Kids trailer: Εσείς ξέρατε πως οι αιχμάλωτοι του πολέμου της Κορέας χόρευαν κλακέτες; - FilmBoy
  • Latest News

    Swing Kids trailer: Εσείς ξέρατε πως οι αιχμάλωτοι του πολέμου της Κορέας χόρευαν κλακέτες;


    Ένα είδος που τις περασμένες δεκαετίες θεωρούνταν μαύρο πρόβατο, αποδεικνύεται ταινία με τη ταινία πως κάθε άλλο παρά ξεπερασμένο είναι. 
    Το μιούζικαλ ζει και βασιλεύει... και στη Κορέα!

    Η Well Go USA Entertainment έδωσε στη δημοσιότητα το αμερικάνικο trailer μιας πολύ ενδιαφέρουσας κορεατικής ταινίας, του Swing Kids, που τυπικά μπορεί να μην έχει ουδεμία σχέση με το γνωστό φιλμ των 90's αλλά βάζει και πάλι στο επίκεντρο μιας εμπόλεμης κατάστασης τη μουσική και το χορό.

    Η ιστορία μας πάει στο στρατόπεδο συγκέντρωσης Geoje κατά τη διάρκεια του πολέμου της Κορέας. 

    Εκεί, ο Ro Ki-soo, ένας νεαρός επαναστατημένος βορειοκορεάτης κρατούμενος ανακαλύπτει την αγάπη του για τις κλακέτες χάρη στον Jackson, έναν αμερικάνο αξιωματικό και καλλιτέχνη του Broadway. 
    O Ki-soo δημιουργεί μαζί με τον Jackson μια ομάδα χορού στην οποία δεν αργούν να προστεθούν ο Kang Byung-sam που προσπαθεί να βρει τη χαμένη γυναίκα του, ο Xiao Fang, ένας Κινέζος στρατιώτης που λατρεύει το χορό αλλά δεν αντέχει να χορεύει περισσότερο από λίγα λεπτά λόγω στηθάγχης και η επαγγελματίας χορεύτρια Yang Pan-rae.

    Η ταινία βασίζεται στο ομότιτλο θεατρικό μιούζικαλ του Kang Hyeong-cheol, με τον ίδιο να έχει αναλάβει το σενάριο και τη σκηνοθεσία και της κινηματογραφικής του μεταφοράς.

    Το Swing Kids μέσα στους επόμενους μήνες θα κάνει πρεμιέρας σε Κορέα, Αμερική και άλλες ασιατικές κυρίως αγορές, και αν έρθουν οι καλές κριτικές, δεν αποκλείεται να το δούμε και προς τα μέρη μας..

    Δείτε το trailer...


    Αλέξανδρος Κυριαζής
     


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Swing Kids trailer: Εσείς ξέρατε πως οι αιχμάλωτοι του πολέμου της Κορέας χόρευαν κλακέτες; Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top