F Godzilla: King of the Monsters trailer: Μάχη τεράτων στο sequel του διάσημου blockbuster - FilmBoy Godzilla: King of the Monsters trailer: Μάχη τεράτων στο sequel του διάσημου blockbuster - FilmBoy
  • Latest News

    Godzilla: King of the Monsters trailer: Μάχη τεράτων στο sequel του διάσημου blockbuster


    Τη γνωστή παροιμία "Όταν μαλώνουν τα βουβάλια, την πληρώνουν τα βατράχια" φαίνεται να οπτικοποιεί το νέο κεφάλαιο του MonsterVerse με τον Godzilla να έχει πολλούς και επικίνδυνους αντιπάλους στο King of the Monsters, και τους ανθρώπους να μοιάζουν απλοί θεατές.

    Το sequel της ταινίας του 2014, που θα οδηγήσει και στο πολυαναμενόμενο Godzilla vs Kong, θα φτάσει στις αίθουσες το καλοκαίρι και σύμφωνα με το σενάριό της, ο Godzilla και ο MUTO ήταν μονάχα η κορυφή του παγόβουνου, με πολλά ακόμη γιγαντιαίων διαστάσεων τέρατα να κάνουν την εμφάνισή τους, και τον Godzilla να μοιάζει ο μόνος που ενδιαφέρεται να σώσει το ανθρώπινο γένος από τα νύχια τους.

    Τα ηνία της σκηνοθεσίας έχουν περάσει στον Michael Dougherty (Krampus), με το σχεδόν ολοκληρωτικά νέο cast να απαρτίζεται από τους Kyle Chandler, Vera Farmiga, Millie Bobby Brown, Charles Dance, Thomas Middleditch, O'Shea Jackson Jr, CCH Pounder και Zhang Ziyi, με τους Ken Watanabe, Sally Hawkins και David Strathairn να είναι οι μόνοι που επιστρέφουν.

    Μετά την σχετικά απογοητευτική πρώτη ταινία, κρατάμε μικρότερο καλάθι και δεν αφήνουμε το ομολογουμένως εντυπωσιακό trailer να μας συνεπάρει. 

    Το Μάιο θα μάθουμε αν κάναμε καλώς...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Godzilla: King of the Monsters trailer: Μάχη τεράτων στο sequel του διάσημου blockbuster Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top