F The Limit trailer: Ο Robert Rodriguez παρουσιάζει τη πρώτη εμπορική VR ταινία! - FilmBoy The Limit trailer: Ο Robert Rodriguez παρουσιάζει τη πρώτη εμπορική VR ταινία! - FilmBoy
  • Latest News

    The Limit trailer: Ο Robert Rodriguez παρουσιάζει τη πρώτη εμπορική VR ταινία!


    Τα τελευταία χρόνια, με τις ημέρες των μεγάλων επιτυχιών να μοιάζουν ανησυχητικά μακρινές, ο Robert Rodriguez δείχνει τη διάθεση να πειραματιστεί με την ίδια τη τέχνη του κινηματογράφου.

    Ένα από αυτά του τα πειράματα είναι και το The Limit, η πρώτη εμπορική "μεγάλη" VR ταινία που έχει γίνει εδώ και λίγες ημέρες διαθέσιμη στους χρήστες ανάλογων συστημάτων.

    Πρωταγωνιστής του The Limit είσαι... εσύ, ένας ανεξάρτητος πράκτορας με σκοτεινό παρελθόν, που με τη βοήθεια μιας σούπερ-δολοφόνου προσπαθείς να επανακτήσεις τη ταυτότητά σου από την οργάνωση που σε δημιούργησε.

    Ο Rodriguez υπόσχεται μια συναρπαστική 20λεπτη συναρπαστική 360° εμπειρία, έχοντας ως συνταξιδιώτες τους Michelle Rodriguez και Norman Reedus.

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Limit trailer: Ο Robert Rodriguez παρουσιάζει τη πρώτη εμπορική VR ταινία! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top