F Camping trailer: Η Jennifer Garner γκρινιάζει και τσιρίζει στη νέα σειρά του HBO - FilmBoy Camping trailer: Η Jennifer Garner γκρινιάζει και τσιρίζει στη νέα σειρά του HBO - FilmBoy
  • Latest News

    Camping trailer: Η Jennifer Garner γκρινιάζει και τσιρίζει στη νέα σειρά του HBO


    Μόλις ενάμιση χρόνο μετά το Girls, η Lena Dunham επιστρέφει με νέα σειρά που καταπιάνεται και πάλι με τα προβλήματα της λευκής μπουρζουαζίας… ω τι έκπληξη!

    Ο Walt και η σύζυγός του Kathryn θέλουν να περάσουν ένα ήρεμο σαββατοκύριακο στην εξοχή για να γιορτάσουν τα 45α του γενέθλια. 
    Όταν όμως απρόσκλητοι επισκέπτες και συγγενείς κάνουν την εμφάνισή τους, η αφόρητα οργανωτική Kathryn βγαίνει απ’ τα ρούχα της.

    Η σύνοψη μοιάζει βγαλμένη από ταινία και είναι απορίας άξιο πως μπορεί να τραβήξει ένα σαββατοκύριακο σε μια ολόκληρη σειρά.
    Το δυνατό χαρτί είναι σίγουρα το cast, με τους Jennifer Garner (Love, Simon), David Tennant (Broadchurch), Janicza Bravo (In a World), Arturo del Puerto (Independence Day: Resurgence), Brett Gelman (Blunt Talk), Juliette Lewis (Secrets and Lies) και η Ione Skye.

    Το Camping θα κάνει πρεμιέρα στο HBO στις 14 Οκτωβρίου. 
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Camping trailer: Η Jennifer Garner γκρινιάζει και τσιρίζει στη νέα σειρά του HBO Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top