F The Rookie trailer: Ο Nathan Fillion αποφασίζει αν γίνει αστυνομικός στα 40 του! - FilmBoy The Rookie trailer: Ο Nathan Fillion αποφασίζει αν γίνει αστυνομικός στα 40 του! - FilmBoy
  • Latest News

    The Rookie trailer: Ο Nathan Fillion αποφασίζει αν γίνει αστυνομικός στα 40 του!


    Χάρη στη συμμετοχή του στην cult classic σειρά Firefly, αλλά και όχι μόνο, ο Nathan Fillion είναι ένας εξαιρετικά αγαπητός ηθοποιός, ειδικά μεταξύ των geeks, όμως παρά τις προσπάθειές τους να τον δουν σε ρόλο κάποιου υπερήρωα, ή σε κάτι μεγάλο τέλος πάντων, μέχρι στιγμής δεν τα έχουν καταφέρει, με τον ηθοποιό να συνεχίζει τη τηλεοπτική του καριέρα και μετά το Castle να βρίσκει νέο σπίτι στο The Rookie.

    Στη νέα σειρά του ABC υποδύεται τον John Nolan, έναν 40άρη άνδρα από το Los Angeles που μόλις χώρισε και μετά από μια σοκαριστική εμπειρία, αποφασίζει να γίνει αστυνομικός έστω και σε αυτή την ηλικία. 
    Παρότι η παρουσία του δεν είναι αρχικά ευχάριστη ούτε στους -συνομήλικους- ανωτέρους του, ούτε στους νεαρούς συναδέλφους του, εκείνος καταφέρνει να τους πείσει να του δώσουν μια ευκαιρία.

    Το The Rookie είναι μια δημιουργία του Alexi Hawley (State of Affairs, Castle) και συμπρωταγωνιστούν οι Afton Williamson (A Gifted Man), Eric Winter (Rosewood), Melissa O'Neil (Dark Matter) και ο Richard T. Jones (Terminator: The Sarah Connor Chronicles).

    Παρότι η σειρά είναι τυπικά ένα αστυνομικό δράμα, η παρουσία του Fillion και του ιδιαίτερου χιούμορ του, είναι αυτό που κάνει τη διαφορά και βάζει το The Rookie στην watchlist μας για τη νέα σεζόν. 
    Ραντεβού στις 16 Οκτωβρίου.

    Αλέξανδρος Κυριαζής




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Rookie trailer: Ο Nathan Fillion αποφασίζει αν γίνει αστυνομικός στα 40 του! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top