F FBI trailer: 2 Πράκτορες λύνουν μία υπόθεση σε κάθε επεισόδιο! - FilmBoy FBI trailer: 2 Πράκτορες λύνουν μία υπόθεση σε κάθε επεισόδιο! - FilmBoy
  • Latest News

    FBI trailer: 2 Πράκτορες λύνουν μία υπόθεση σε κάθε επεισόδιο!


    Έδειξε τα δόντια του από τη δεκαετία του ’80 όταν συμμετείχε στα σενάρια θρυλικών σειρών όμως το Miami Vice
    Όμως το όνομά του γράφτηκε με χρυσά γράμματα στην ιστορία της αμερικάνικης τηλεόρασης όταν το 1990 παρουσίασε το Law & Order που εξελίχτηκε σε ολόκληρο franchise τηλεοπτικών σειρών, ενώ δε σταμάτησε εκεί παρουσιάζοντας συνεχώς νέες παραγωγές όπως τα Cold Justice και το Chicago franchise.

    Έχοντας ήδη, ούτε ξέρω πόσες σειρές ήδη στον αέρα, ο Dick Wolf παρουσιάζει το νέο του πόνημα, το απλό αλλά πιασάρικο FBI.
    Ακολουθώντας τη γνωστή police procedural οδό, η σειρά επικεντρώνεται σε δύο πράκτορες του FBI που σε κάθε επεισόδιο αναλαμβάνουν διάφορες υποθέσεις, από τρομοκρατικά χτυπήματα μέχρι το οργανωμένο έγκλημα.

    Η αλήθεια είναι ότι η επίλυση μιας σοβαρής υπόθεσης που αναλαμβάνει το FBI μέσα σε ένα επεισόδιο δεν ακούγεται και τόσο ρεαλιστικό, αλλά μη ζητάμε πολλά, τηλεόραση είναι…

    Πρωταγωνιστούν οι Missy Peregrym (Rookie Blue), Zeeko Zaki (Six), Ebonee Noel (Still Star-Crossed) και Jeremy Sisto (The Returned).
    Το FBI θα κάνει πρεμιέρα στο CBS στις 25 Σεπτεμβρίου. 
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: FBI trailer: 2 Πράκτορες λύνουν μία υπόθεση σε κάθε επεισόδιο! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top