F Ανάρμοστα tweets διώχνουν τον σκηνοθέτη James Gunn από το Guardians of the Galaxy 3! - FilmBoy Ανάρμοστα tweets διώχνουν τον σκηνοθέτη James Gunn από το Guardians of the Galaxy 3! - FilmBoy
  • Latest News

    Ανάρμοστα tweets διώχνουν τον σκηνοθέτη James Gunn από το Guardians of the Galaxy 3!


    Μπορεί το MCU να απουσιάζει από το San Diego Comic-Con για λόγους στρατηγικής, όμως αυτό μάλλον βγήκε σε καλό της Marvel, μιας και το σκάνδαλο που ξέσπασε στους κύκλους της, σίγουρα θα έπαιρνε τεράστιες διαστάσεις μπροστά στους χιλιάδες παρευρισκόμενους της έκθεσης.
    Κεντρικό πρόσωπο αυτού ήταν ο James Gunn, σκηνοθέτης των δύο Guardians of the Galaxy, που αυτή τη περίοδο ετοίμαζε τη τρίτη ταινία που θα ολοκλήρωνε τη τριλογία.

    Τα ήρεμα νερά φουρτούνιασαν όμως, όταν κάποιοι είπαν να scrollάρουν στο λογαριασμό στου σκηνοθέτη στο Twitter και φτάνοντας στη περίοδο 2008-2011, όταν ήταν ενεργός αλλά όχι ιδιαίτερα διάσημος σκηνοθέτης ακόμα, ξέθαψαν σειρά άκρως προκλητικών, για να μη πω προσβλητικών tweets γύρω από θέματα όπως η παιδοφιλία και ο βιασμός!
    Η Disney που δε δέχεται να κηλιδωθεί το όνομά της με τέτοια σκάνδαλα, δεν έχασε λεπτό και με συνοπτικές διαδικασίες απέλυσε τον James Gunn με το Guardians of the Galaxy 3 να μένει “ορφανό”.

    Λίγες ώρες αργότερα ο σκηνοθέτης απάντησε με μια σειρά tweets που δικαιολογείται γράφοντας ότι στην αρχή της καριέρας του έβλεπε τον εαυτό του ως “provocateur”, του άρεσε να μιλάει και να κάνει ταινίες για θέματα προκλητικά και ταμπού. 
    Αυτό ήταν το χιούμορ του τότε, όμως τώρα αναγνωρίζει πόσο κακόγουστο ήταν και έχει αφήσει εκείνη την εποχή πίσω του, ζητώντας συγγνώμη.


    Είναι αλήθεια ότι τα εν λόγω tweets είναι τόσο προκλητικά, και ειδικά από έναν ανερχόμενο τότε σκηνοθέτη, που η λογική λέει ότι ο σκοπός του ήταν η πρόκληση και μόνο, και ότι δεν εννοούσε ούτε είχε πράξει αυτά που έγραφε.
    Βέβαια, μπορεί αυτά να γράφτηκαν πριν μια δεκαετία, όμως ο Gunn τότε δεν ήταν κάποιο άμυαλο 20χρονο αλλά ήταν ήδη στα 40 του, και τέτοιες ηλιθιότητες θα πρέπει να περνούν από φίλτρο πριν ανέβουν στο διαδίκτυο. 
    Τώρα τη πλήρωσε… τα ‘θελε και τα ‘παθε.

    Μένει να δούμε ποιος θα τον αντικαταστήσει στη καρέκλα του σκηνοθέτη του Guardians of the Galaxy 3 αλλά και αν η καριέρα του θα μπορέσει να ξεπεράσει αυτό το γερό στραπάτσο.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ανάρμοστα tweets διώχνουν τον σκηνοθέτη James Gunn από το Guardians of the Galaxy 3! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top