F Hunter Killer trailer: Υποβρύχια εντυπωσιακή περιπέτεια με τον Gerard Butler να σώζει και πάλι το κόσμο… - FilmBoy Hunter Killer trailer: Υποβρύχια εντυπωσιακή περιπέτεια με τον Gerard Butler να σώζει και πάλι το κόσμο… - FilmBoy
  • Latest News

    Hunter Killer trailer: Υποβρύχια εντυπωσιακή περιπέτεια με τον Gerard Butler να σώζει και πάλι το κόσμο…


    Πριν τον δούμε στο Angel has Fallen, το τρίτο κεφάλαιο του αναπάντεχα επιτυχημένου franchise που έδωσε μια ανάσα ζωής στη καριέρα του, ο Gerard Butler θα σώσει ακόμα μία φορά το κόσμο, αυτή τη φορά μέσα από το υποβρύχιο του, στο Hunter Killer.

    Ο πλοίαρχος του υποβρυχίου USS Omaha που κινείται κάτω από τον Αρκτικό Ωκεανό, παίρνει εντολή να κινηθεί προς διερεύνηση ενός σήματος κινδύνου που εξέπεμψε ένα άλλο αμερικάνικο υποβρύχιο, όμως πέφτει πάνω σε ένα πραξικόπημα που γίνεται από τον υπουργό άμυνας της Ρωσίας, ενάντια στο πρόεδρο της χώρας του. 
    Για να προλάβει τα χειρότερα, ο πλοίαρχος μαζί με μια ομάδα από τους άνδρες του, θα προσπαθήσουν να σώσουν το Ρώσο Πρόεδρο!

    Η ταινία βασίζεται στο βιβλίο Firing Point (γιατί άλλαξαν τον τίτλο;) των Don Keith & George Wallace, με τους Jamie Moss (Ghost in the Shell) και Arne Schmidt (Chain Reaction!!!) να γράφουν το σενάριο και τον Donovan Marsh (Spud) να σκηνοθετεί.
    Συμπρωταγωνιστούν οι Gary Oldman, Linda Cardellini (Avengers: Age of Ultron), Common (John Wick: Chapter 2) και ο Michael Nyqvist (Colonia) σε έναν από τους τελευταίους του ρόλους.

    Το Hunter Killer αναδύει μια έντονη 90ίλα, και παρότι βγάζει μάτι ότι δε πρόκειται να δούμε κάνα αριστούργημα, μπορεί να αποδειχθεί άκρως διασκεδαστικό.
    Δείτε το trailer και ραντεβού 1η Νοέμβρη στις αίθουσες…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Hunter Killer trailer: Υποβρύχια εντυπωσιακή περιπέτεια με τον Gerard Butler να σώζει και πάλι το κόσμο… Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top