F I Feel Bad trailer: Κρίση μέσης ηλικίας περνάει η Sarayu Blue στη νέα κομεντί του NBC - FilmBoy I Feel Bad trailer: Κρίση μέσης ηλικίας περνάει η Sarayu Blue στη νέα κομεντί του NBC - FilmBoy
  • Latest News

    I Feel Bad trailer: Κρίση μέσης ηλικίας περνάει η Sarayu Blue στη νέα κομεντί του NBC


    Βρισκόμαστε αρχές Ιουνίου και ενώ οι περισσότεροι από σας ονειρεύονται παραλίες, ως φανατικός hater του καλοκαιριού, μετράω αντίστροφα για το φθινόπωρο, που …εντελώς τυχαία συμπίπτει και με την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν.
    Τα κανάλια έχουν ήδη κλειδώσει το νέο τους πρόγραμμα, τα πρώτα promo trailers έχουν κάνει την εμφάνισή της, και στο Filmboy, όπως και κάθε χρόνο, θα σας τα παρουσιάσουμε ΟΛΑ.

    Ξεκινάμε με μια σειρά, ο τίτλος της οποίας αντιπροσωπεύει το προσωπικό μου καλοκαιρινό mood, το νέο sitcom του NBC, I Feel Bad.

    Η Emet είναι η τέλεια σύζυγος, μαμά, κόρη και επαγγελματίας. 
    Εντάξει, δεν είναι ακριβώς τέλεια αλλά προσπαθεί να είναι όσο καλύτερη μπορεί. 
    Έχοντας πατήσει τα 40 ξαφνικά νοιώθει ότι χάνει τον εαυτό της, δε ξέρει ποια είναι, δε ξέρει τα παιδιά της και μοιάζει όλο και περισσότερο στη μάνα της. 
    Αλλά όλες έτσι νοιώθουν, σωστά;

    Το I Feel Bad είναι μια δημιουργία της Aseem Batra (The Cleveland Show, Scrubs) και πρωταγωνιστούν οι Sarayu Blue (No Tomorrow) και Paul Adelstein (Prison Break), με την Amy Poehler να έχει ρόλο executive producer (≈βιτρίνα).

    Πρεμιέρα με τη νέα σεζόν. 
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: I Feel Bad trailer: Κρίση μέσης ηλικίας περνάει η Sarayu Blue στη νέα κομεντί του NBC Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top