F BlacKkKlansman trailer: Ο Spike Lee ξαναβρίσκει τη φόρμα του και σαρώνει τα βραβεία! - FilmBoy BlacKkKlansman trailer: Ο Spike Lee ξαναβρίσκει τη φόρμα του και σαρώνει τα βραβεία! - FilmBoy
  • Latest News

    BlacKkKlansman trailer: Ο Spike Lee ξαναβρίσκει τη φόρμα του και σαρώνει τα βραβεία!


    Παρότι κατά τη διάρκεια της 40ετούς καριέρας του μας έχει δώσει πραγματικά κλασσικές ταινίες, ο Spike Lee πάντοτε ενδιαφερόταν περισσότερο το να πει αυτό που θέλει μέσω των ταινιών του, παρά το τι θα πουν οι άλλοι γι’ αυτές, με αποτέλεσμα, αυτά τα διαμάντια να μην έρχονται όσο συχνά θα θέλαμε.

    12 χρόνια μετά το Inside Man (που προσωπικά δε μου άρεσε καθόλου) και 16 χρόνια μετά το αξεπέραστο 25th Hour, ο Spike δείχνει να ξαναβρίσκει τη φόρμα του με το BlacKkKlansman, μια αστυνομική κωμική περιπέτεια που διηγείται την αληθινή ιστορία του Ron Stallworth, ενός νέου αφροαμερικανού ντετέκτιβ του Colorado Springs που παρεισφρύει… τηλεφωνικά στην Ku Klux Klan και με τη βοήθεια των συναδέλφων του, φτάνει μέχρι τη κορυφή των τάξεών της!

    Το BlacKkKlansman έκανε πρεμιέρα στο φεστιβάλ των Καννών όπου κατέκτησε το Grand Prix (δεύτερο μεγάλο βραβείο) με τους κριτικούς να το αποθεώνουν ως ταυτόχρονα εξαιρετικά διασκεδαστικό αλλά και καυστικό.
    Πρωταγωνιστούν οι John David Washington (Ballers), Adam Driver και Topher Grace.

    Τα δικαιώματα διανομής έχει ήδη εξασφαλίσει η UIP, και με τον τίτλο H Παρείσφρηση θα μας το φέρει στα μέρη μας το Σεπτέμβριο. 
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: BlacKkKlansman trailer: Ο Spike Lee ξαναβρίσκει τη φόρμα του και σαρώνει τα βραβεία! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top