F Ο James Wan φέρνει στη μεγάλη οθόνη το The Tommyknockers του Stephen King! - FilmBoy Ο James Wan φέρνει στη μεγάλη οθόνη το The Tommyknockers του Stephen King! - FilmBoy
  • Latest News

    Ο James Wan φέρνει στη μεγάλη οθόνη το The Tommyknockers του Stephen King!


    Το έργο του Stephen King είναι σχεδόν ανεξάντλητο και η αλήθεια είναι ότι πολύ λίγα απ’ αυτά έχουμε δει να μεταφέρονται, τουλάχιστον αξιοπρεπώς, στη μικρή ή τη μεγάλη οθόνη.
    Μία από τις όχι και τόσο γνωστές του ιστορίες είναι ο The Tommyknockers, ένα αλληγορικό θρίλερ επιστημονικής φαντασίας για ένα θαμμένο μυστηριώδες αντικείμενο που μετατρέπει τους κατοίκους της γειτονικής πόλης σε μεταλλαγμένους εξωγήινους.

    Το βιβλίο έγραψε ο King σε μια περίεργη στιγμή της ζωής του, κατά την οποία πάλευε με τους εθισμούς, το οποίο μάλιστα ο ίδιος αρκετά χρόνια αργότερα χαρακτήρισε ο αίσχος!
    Το The Tommyknockers διασκευάστηκε το 1993 σε μορφή μίνι-σειράς, χωρίς όμως καμία επιτυχία.

    Το βιβλίο αποφάσισε να βγάλει από τα σκονισμένα ο γνωστός και μη εξαιρετέος James Wan (Saw, Insidious, The Conjuring) σε συνεργασία με τους παραγωγούς Roy Lee (It) και Larry Sanitsky (Special Correspondents) ετοιμάζεται να το μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει αν θα αναλάβει και τη σκηνοθεσία του.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο James Wan φέρνει στη μεγάλη οθόνη το The Tommyknockers του Stephen King! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top