F Deadpool 2 trailer: Αυτό μάλιστα, είναι το sequel που περιμέναμε! - FilmBoy Deadpool 2 trailer: Αυτό μάλιστα, είναι το sequel που περιμέναμε! - FilmBoy
  • Latest News

    Deadpool 2 trailer: Αυτό μάλιστα, είναι το sequel που περιμέναμε!


    Αντίθετα με την promo campaign της πρώτης ταινίας που έγραψε ιστορία με την εφευρετικότητα και της -εκ του αποτελέσματος- επιτυχία της, το διαφημιστικό τμήμα της Fox μάλλον δεν ήταν στα κέφια της με τα πρώτα teaser trailers του Deadpool 2 να είναι χλιαρά, για να μη πω κρύα ή απογοητευτικά.
    Περίπου δύο μήνες πριν τη πολυαναμενόμενη πρεμιέρα όμως, κατέφτασε το πρώτο ουσιαστικά full trailer και ευτυχώς αυτή τη φορά, είναι πραγματικά αυτό που περιμέναμε…

    Μετά από μια σχεδόν θανάσιμη επίθεση από αγελάδες, ένας παραμορφωμένος ιδιοκτήτης καφετέριας (Wade Wilson) αγωνίζεται να εκπληρώσει το όνειρό του να γίνει ο πιο καυτός μπάρμαν του Mayberry. 
    Υπάρχει βέβαια ένα μικρό προβληματάκι σε αυτό, καθώς ο Wade έχει χάσει την αίσθηση της γεύσης. 

    Ενώ προσπαθεί να ξαναβρεί την όρεξη για ζωή – αλλά και μια χρονομηχανή – ο Wade θα παλέψει με νίντζα, με την ιαπωνική μαφία Γιακούζα και με ένα τσούρμο ερεθισμένα σκυλιά, καθώς ταξιδεύει στον κόσμο για να ανακαλύψει την αξία της οικογένειας, της φιλίας και της γεύσης – ανακαλύπτοντας την όρεξη για περιπέτεια και αποκτώντας την πολυπόθητο τίτλο του Καλύτερου Εραστή στον κόσμο.

    Η επίσημη σύνοψη είναι ξεκαρδιστική και μόνο να τη διαβάζεις με τους Rhett Reese και Paul Wernick να δείχνουν ότι είχαν και πάλι κέφια. 
    Στη σκηνοθεσία βρίσκουμε τον David Leitch του Atomic Blonde, και περιμένουμε με περιέργεια να δούμε κατά πόσο κατάφερε να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις που μας δημιούργησε η δουλειά του Tim Miller στη πρώτη ταινία.

    Εκτός από τον Cable (Josh Brolin) και την Domino (Zazie Beetz) που είχαμε ήδη γνωρίσει, σε αυτό το trailer βλέπουμε για πρώτη φορά και την υπόλοιπη X-Force με τους Terry Crews, Bill Skarsgård και Shioli Kutsuna, να συμπληρώνουν τη παρέα υποδυόμενοι ήρωες που δεν αποκαλύπτονται αλλά φημολογούνται ότι είναι οι George Washington Bridge, Zeitgeist και Surge αντίστοιχα.

    Τις τελευταίες εβδομάδες βγήκαν στη δημοσιότητα δύο άκρως αντίθετα reports όσον αφορά τα test screenings της ταινίας, με το πρώτο να αναφέρει ότι ήταν καταστροφικά αναγκάζοντας τους παραγωγούς να προχωρήσουν σε εκτεταμένα reshoots, και το δεύτερο να αναφέρει ότι ήταν αποθεωτικά, με το σκορ τους να ξεπερνάει το αντίστοιχο της πρώτης, και ότι τα reshoots ήταν προγραμματισμένα, μικρής διάρκειας και είχαν προσθετικό και όχι διορθωτικό χαρακτήρα.

    Το ποιο από τα δύο λέει την αλήθεια, μένει να το δούμε με τα μάτια μας, και η 17η Μαΐου δεν αργεί…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Deadpool 2 trailer: Αυτό μάλιστα, είναι το sequel που περιμέναμε! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top