F Εξαιρετικά πόστερ χαρακτήρων του A Wrinkle in Time - FilmBoy Εξαιρετικά πόστερ χαρακτήρων του A Wrinkle in Time - FilmBoy
  • Latest News

    Εξαιρετικά πόστερ χαρακτήρων του A Wrinkle in Time


    Η Feelgood μας έστειλε τα πολύ όμορφα character posters της νέας ταινίας Πτυχή στο Χρόνο (A Wrinkle in Time), που θα βγει στους ελληνικούς κινηματογράφους από 8 Απριλίου.

    Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη:

    Η Meg Murry είναι μια συνηθισμένη μαθήτρια του δημοτικού, η οποία παλεύει με θέματα αυτοεκτίμησης και θέλει απλώς να ταιριάζει με τους υπόλοιπους.
    Κόρη δύο καταξιωμένων φυσικών, είναι πανέξυπνη και προικισμένη, όπως είναι άλλωστε και ο αδερφός της, ο Charles Wallace – η Meg όμως δεν έχει ακόμα συνειδητοποιήσει τα ταλέντα της.

    Τα πράγματα γίνονται εξαιρετικά πολύπλοκα όταν ο μπαμπάς της εξαφανίζεται, αφήνοντας την Meg και τη μαμά της με ραγισμένη καρδιά.
    Ο Charles Wallace συστήνει τη Meg και το συμμαθητή της, Calvin, σε τρία ουράνια πλάσματα (Mrs. Which, Mrs. Whatsit και Mrs. Who) που ήρθαν στη Γη για να βοηθήσουν στην αναζήτηση του κύριου Murry και όλοι μαζί ξεκινούν ένα απερίγραπτο ταξίδι.

    Ταξιδεύοντας μέσω μιας πτύχωσης του χρόνου που λέγεται tessering, μεταφέρονται σε κόσμους πέρα από τη φαντασία τους όπου πρέπει να αντιμετωπίσουν μια καταχθόνια δύναμη.
    Για να καταφέρουν να επιστρέψουν στη Γη, η Meg πρέπει να αντιμετωπίσει το σκοτάδι μέσα της για να τιθασεύσει τη δύναμη που χρειάζεται και να νικήσει το έρεβος που ετοιμάζεται να καταπιεί το Σύμπαν.







    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Εξαιρετικά πόστερ χαρακτήρων του A Wrinkle in Time Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top