F Spinning Man trailer: Guy Pearce & Pierce Brosnan σε ένα ενδιαφέρον θρίλερ μυστηρίου - FilmBoy Spinning Man trailer: Guy Pearce & Pierce Brosnan σε ένα ενδιαφέρον θρίλερ μυστηρίου - FilmBoy
  • Latest News

    Spinning Man trailer: Guy Pearce & Pierce Brosnan σε ένα ενδιαφέρον θρίλερ μυστηρίου


    Στη δημοσιότητα έδωσε η Lionsgate το trailer του Spinning Man, ενός αστυνομικού θρίλερ μυστηρίου, που μας ήρθε από το πουθενά αλλά μοιάζει ικανό να μας συναρπάσει.

    Ο Evan είναι ένας αξιοπρεπής οικογενειάρχης και ευυπόληπτος καθηγητής κολεγίου, με τη γοητεία του να έχουν κάνει τα μαθήματα φιλοσοφίας του, ιδιαίτερα δημοφιλή στις φοιτήτριες. 
    Όταν μια φοιτήτρια εξαφανίζεται, οι κρυφές παρασπονδίες του βγαίνουν στη φόρα, με τον ντετέκτιβ Malloy να τον βάζει στη κορυφή της λίστας των υπόπτων.

    Η ταινία είναι βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο του George Harrar, με τον Matthew Aldrich (Cleaner) να έχει γράψει τη σεναριακή διασκευή και τον Σουηδό Simon Kaijser να κάθεται στη καρέκλα του σκηνοθέτη.

    Πρωταγωνιστούν οι Guy Pearce, Pierce Brosnan, Minnie Driver, Alexandra Shipp, Clark Gregg και Odeya Rush.
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Spinning Man trailer: Guy Pearce & Pierce Brosnan σε ένα ενδιαφέρον θρίλερ μυστηρίου Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top