F I Feel Pretty trailer: Η Amy Schumer νοιώθει όμορφη στη νέα κωμωδία…και καλά κάνει! - FilmBoy I Feel Pretty trailer: Η Amy Schumer νοιώθει όμορφη στη νέα κωμωδία…και καλά κάνει! - FilmBoy
  • Latest News

    I Feel Pretty trailer: Η Amy Schumer νοιώθει όμορφη στη νέα κωμωδία…και καλά κάνει!


    Ο αυτοσαρκασμός είναι το μεγαλύτερο προσόν ενός κωμικού, και η Amy Schumer όχι μόνο έχει μπόλικο από δαύτο αλλά ξέρει και πως να το αξιοποιεί, φτάνοντας όμως μερικές φορές σε σημείο να το καταχράται.

    Η νέα της ταινία, παρότι όχι δικής της δημιουργίας, ακολουθεί το ίδιο μοτίβο, βάζοντας στο επίκεντρο την εμφάνισή της, υποδυόμενη την Renee, μια… ζουμπουρλούδικη κοπέλα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στη καθημερινότητά της ζώντας σε μια κοινωνία γεμάτη γυναίκες βγαλμένες από σελίδες περιοδικού. 

    Μέχρι που ένα χτύπημα στο κεφάλι, της προκαλεί μια αναπάντεχη μεταστροφή της εικόνας που έχει για τον εαυτό της, νοιώθει πανέμορφη και κατ’ επέκταση αλλάζει άρδην η ψυχολογία της αλλά και οι επιτυχίες της.

    Το I Feel Pretty είναι μια δημιουργία των Abby Kohn και Marc Silverstein, σεναριογράφων των How to Be Single και Never Been Kissed, που εδώ κάνουν και το σκηνοθετικό τους ντεμπούτο.
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: I Feel Pretty trailer: Η Amy Schumer νοιώθει όμορφη στη νέα κωμωδία…και καλά κάνει! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top