F Like Me trailer: Η παράνοια των social media σε μια neon ψυχεδελική σάτιρα - FilmBoy Like Me trailer: Η παράνοια των social media σε μια neon ψυχεδελική σάτιρα - FilmBoy
  • Latest News

    Like Me trailer: Η παράνοια των social media σε μια neon ψυχεδελική σάτιρα


    Μετά τη προβολή του σε διάφορα φεστιβάλ της Αμερικής, μεταξύ των οποίων και το ξακουστό SXSW, η παρθενική ταινία του Robert Mockler με τίτλο Like Me ετοιμάζεται για να βγει στις αίθουσες, και το πρώτο του trailer είναι ιδιαιτέρως ενδιαφέρον.

    Πρωταγωνίστρια είναι η Kiya, μια νεαρή απερίσκεπτη μοναχική κοπέλα που αποφασίζει να ληστέψει ένα ψιλικατζίδικο, και αν μεταδώσει τη πράξη της ζωντανά στα social media. 
    Το βίντεο γίνεται viral αυξάνοντας τρομακτικά τον αριθμό των followers της, οδηγώντας την να συνεχίσει το εγκληματικό της ταξίδι.

    Παρότι η ταινία ακούγεται ως μια (ακόμη) teen κοινωνική κριτική σαν το πρόσφατο Nerve, ο δημιουργός Robert Mockler δείχνει να έχει πλάσει έναν οριακά σουρεαλιστικό, παρανοϊκό μικρόκοσμο, πνιγμένο στα neon lights και τους συμβολισμούς, με την ταλαντούχα Addison Timlin (The Town that Dreaded Sundown) στο πρωταγωνιστικό ρόλο.
    Δείτε το trailer του Like Me

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Like Me trailer: Η παράνοια των social media σε μια neon ψυχεδελική σάτιρα Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top