F Gunpowder trailer: Ο Kit Harington στη νέα μίνι σειρά εποχής του HBO! - FilmBoy Gunpowder trailer: Ο Kit Harington στη νέα μίνι σειρά εποχής του HBO! - FilmBoy
  • Latest News

    Gunpowder trailer: Ο Kit Harington στη νέα μίνι σειρά εποχής του HBO!


    Ο Guy Fawkes γεννήθηκε το 1570 στο York της Αγγλίας και ήταν Άγγλος στρατιώτης και μέλος μιας ομάδας Kαθολικών συνωμοτών, οι οποίοι οργάνωσαν τη Συνωμοσία της Πυρίτιδας στις 5 Νοεμβρίου 1605. 

    Η συνωμοσία ξεσκεπάστηκε πριν την ολοκλήρωση του σχεδίου και ο Guy Fawkes και οι συνεργάτες του πέρασαν από ανακρίσεις με βασανιστήρια, και έπειτα από δίκη καταδικάστηκαν και εκτελέστηκαν για προδοσία και απόπειρα δολοφονίας. 
    Σε ορισμένες χώρες η επέτειος αυτής της αποτυχημένης απόπειρας γιορτάζεται στις 5 Νοεμβρίου σαν ‘Νύχτα του Guy Fawkes’.

    Η ιστορία του λοιπόν, είναι έτοιμη να βγει στη μικρή οθόνη με τη μορφή της μίνι σειράς τριών επεισοδίων από το HBO (αφού πρώτα προβλήθηκε στο BBC One στη Μεγάλη Βρετανία).

    Ο Kit Harington αφήνει για λίγο το Game of Thrones (αλλά όχι την εποχή) και πρωταγωνιστεί, μαζί με τη Liv Tyler, τον Peter Mullan, τον Mark Gatiss και τον Derek Riddell.
    Ο Harington είναι επίσης και εκτελεστικός παραγωγός της σειράς,.

    Το Gunpowder θα ξεκινήσει στο HBO στις 18 Δεκεμβρίου και μόλις κυκλοφόρησε το επίσημο trailer.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Gunpowder trailer: Ο Kit Harington στη νέα μίνι σειρά εποχής του HBO! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top