F A Bad Idea Gone Wrong trailer: Μια ληστεία που πάει στραβά - FilmBoy A Bad Idea Gone Wrong trailer: Μια ληστεία που πάει στραβά - FilmBoy
  • Latest News

    A Bad Idea Gone Wrong trailer: Μια ληστεία που πάει στραβά


    Με κάμποσα βραβεία Κοινού στο φεστιβαλικό κύκλωμα και βραβείο Καλύτερης Ταινίας στο dead CENTER Film Festival, η ανεξάρτητη κομεντί A Bad Idea Gone Wrong δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη από τα ραντάρ μας.

    Ο Leo και ο Marlon είναι ‘παγιδευμένοι’ στη ζωή τους σε αδιέξοδες δουλειές, και προσπαθούν να βρουν κάποιο τρόπο για να κάνουν τα πράγματα συναρπαστικά. 
    Η καλύτερη ιδέα που προκύπτει είναι μια ληστεία. 
    Διεισδύουν στο "τέλειο" σπίτι, αλλά κατά λάθος οπλίζουν το σύστημα συναγερμού.

    Έτσι, τώρα πρέπει να ξεφύγουν από το σπίτι στο οποίο μόλις μπήκαν. 
    Όταν ανακαλύψουν την απροσδόκητη φύλακα του σπιτιού, θα πρέπει να αντιμετωπίσουν μια σειρά νέων προβλημάτων: μια κατάσταση ομηρίας, προδοσίες, σεξουαλικές εντάσεις και ανακαλύψεις που κάνουν τη διαφυγή τους ακόμη πιο αμφίβολη.

    Οι τρεις απίθανοι σύμμαχοι πρέπει να μάθουν ο ένας για τον άλλον, να προσπαθήσουν να καταλάβουν ποιος μπορεί να εμπιστευτεί ποιον και να βρουν κάποιο τρόπο μαζί για να ξεφύγουν από αυτό το σπίτι.

    Το A Bad Idea Gone Wrong είναι η πρώτη σκηνοθετική δουλειά του Jason Headley και παίζουν οι Matt Jones, Will Rogers και Eleanore Pienta.
    Η ταινία θα βγει στις αμερικάνικες αίθουσες και σε VoD την 1η Δεκέμβρη και μόλις κυκλοφόρησε το επίσημο trailer.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: A Bad Idea Gone Wrong trailer: Μια ληστεία που πάει στραβά Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top