F The Breadwinner trailer: Μπούρκα, Ταλιμπάν και μια ανήλικη Αφγανή σε ένα εκπληκτικό animation! - FilmBoy The Breadwinner trailer: Μπούρκα, Ταλιμπάν και μια ανήλικη Αφγανή σε ένα εκπληκτικό animation! - FilmBoy
  • Latest News

    The Breadwinner trailer: Μπούρκα, Ταλιμπάν και μια ανήλικη Αφγανή σε ένα εκπληκτικό animation!


    Πέρυσι τέτοια εποχή σας είχαμε μιλήσει για τα …επικίνδυνα μονοπάτια της δημιουργού Nora Twomey (του υποψήφιου για Όσκαρ Καλύτερου Animation το 2010, The Secret of Kells), με την νέα της ταινία να έχει σαν πρωταγωνίστρια μια 15χρονη Αφγανή που μεταμφιέζεται σε αγόρι για να συντηρήσει την οικογένειά της, μετά τη φυλάκιση του πατέρα της από τους Ταλιμπάν!

    Το The Breadwinner είναι πια έτοιμο, και η GKids κυκλοφόρησε το επίσημο trailer παρουσιάζοντας εξαιρετικές animation εικόνες.
    Τη φωνή του κοριτσιού, της Parvana, δανείζει η Saara Chaudry, ενώ σημειώστε πως η Angelina Jolie εκτελεί χρέη παραγωγού.

    Το The Breadwinner έκανε πρεμιέρα πρόσφατα στο φεστιβάλ του Λονδίνου και φαίνεται μια εκπληκτική animated ταινία, γοητευτική και συναισθηματικά πολύ έντονη, σημαντική για να να κατανοήσουμε διαφορετικούς πολιτισμούς και ειδικότερα εκεί στο Αφγανιστάν.

    Μακάρι να έπειθα τους FilmBoy Jr. και FilmGirl να την δούνε …αν και πρέπει πρώτα να βρεθεί ελληνική διανομή για να το μεταγλωττίσει.
    Θα βγει στις αμερικάνικες αίθουσες από 17 Νοέμβρη.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Breadwinner trailer: Μπούρκα, Ταλιμπάν και μια ανήλικη Αφγανή σε ένα εκπληκτικό animation! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top