F Hostile trailer: Το νέο creature horror υπό το βλέμμα του Xavier Gens! - FilmBoy Hostile trailer: Το νέο creature horror υπό το βλέμμα του Xavier Gens! - FilmBoy
  • Latest News

    Hostile trailer: Το νέο creature horror υπό το βλέμμα του Xavier Gens!


    Η εταιρεία παραγωγής του Xavier Gens, Full Time Films, μόλις κυκλοφόρησε το επίσημο trailer της νέας post apocalyptic horror του Mathieu Turi, με τίτλο Hostile, με αφορμή την συμμετοχή της στο φετινό Sitges την επόμενη εβδομάδα.

    Μετά από μια παγκόσμια επιδημία, το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού του πλανήτη έχει εξοντωθεί.
    Μόνο μερικές χιλιάδες επέζησαν και αγωνίζονται να βρουν φαγητό και καταφύγιο. Αλλά δεν είναι μόνοι… πρέπει να κρύβονται από παράξενα πλάσματα που βγαίνουν για κυνήγι τη νύχτα.

    Η Juliette, μια νεαρή γυναίκα που η ζωή την έχει διδάξει να χειρίζεται τα πράγματα μόνη της, είναι η μόνη στην ομάδα της που έχει τα κότσια να πάει κοντά σε πόλεις για να βρει φαγητό. 
    Όμως, όταν επιστρέφει στο στρατόπεδο ένα απόγευμα, χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου της και ξυπνάει αναποδογυρισμένη, εγκλωβισμένη στο όχημά της με σπασμένο πόδι, στη μέση της ερήμου …και είναι νύχτα.

    Στο Hostile πρωταγωνιστεί η Brittany Ashworth, μια ηθοποιός που για κάποιο λόγο δεν έχει κάνει ταινία εδώ και 10 χρόνια, αλλά πρόσφατα ολοκλήρωσε το The Crucifixion και βέβαια το Hostile.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Hostile trailer: Το νέο creature horror υπό το βλέμμα του Xavier Gens! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top