F Ο Scorsese σκηνοθετεί τον DiCaprio στη νέα βιογραφική ταινία Roosevelt - FilmBoy Ο Scorsese σκηνοθετεί τον DiCaprio στη νέα βιογραφική ταινία Roosevelt - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Scorsese σκηνοθετεί τον DiCaprio στη νέα βιογραφική ταινία Roosevelt


    Με πέντε απόλυτα επιτυχημένες συνεργασίες στο ενεργητικό τους, το δίδυμο Martin Scorsese - Leonardo DiCaprio έχει αποδειχθεί λίρα εκατό.

    Οι δύο μεγάλοι καλλιτέχνες, σύμφωνα με δημοσίευμα του Deadline, ετοιμάζονται για την έκτη τους φορά, με τον Marty να κάθεται πίσω από τη κάμερα και τον Leo να υποδύεται τον 26ο Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, Theodore Roosevelt.

    Το σενάριο της ταινίας που πιθανότατα θα τιτλοφορείται απλά Roosevelt, έχει γράψει κάποιος Scott Bloom, με τις Appian Way Productions και Sikelia Productions να έχουν αναλάβει τη παραγωγή, και την Paramount να έχει καπαρώσει τη διανομή.

    Το δίδυμο έχει ακόμα ένα project στα σκαριά, το ιστορικό αστυνομικό δράμα Killers of the Flower Moon, και μένει να δούμε ποιο από τα δύο θα υλοποιηθεί πρώτο. 

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Scorsese σκηνοθετεί τον DiCaprio στη νέα βιογραφική ταινία Roosevelt Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top