F Legends of Tomorrow trailer: Γυναικείες superhero προσθήκες στη 3η σεζόν - FilmBoy Legends of Tomorrow trailer: Γυναικείες superhero προσθήκες στη 3η σεζόν - FilmBoy
  • Latest News

    Legends of Tomorrow trailer: Γυναικείες superhero προσθήκες στη 3η σεζόν


    Το τελευταίο promo trailer της 3ης σεζόν του Legends of Tomorrow, λέει πως το team του Waverider …remakes history.
    Κάπως έτσι, αφού μετά το τέλος της 2ης σεζόν, οι Legends ζουν σε έναν κόσμο όπου οι δεινόσαυροι γυροφέρνουν στη σύγχρονη Αμερική. 
    Υπάρχουν και άλλοι αναχρονισμοί σε όλο τον κόσμο, και η διόρθωσή τους θα είναι το κύριο μέλημα της ομάδας στην season 3.

    Αυτή τη φορά, θα έχουν ανταγωνισμό. 
    Ο Rip Hunter (Arthur Darvill) έχει αποσπαστεί για να σχηματίσει το Γραφείο Χρόνου, μια οργάνωση που μοιάζει με το FBI, με αντικείμενο την Ιστορία της ανθρωπότητας.
    Η Jes Macallan προσχώρησε πρόσφατα στο cast ως ειδικός πράκτορας Ava Sharpe, μία από τους νέους υπαλλήλους του Rip, η οποία περιγράφεται ως ‘αδίστακτη’.

    Νέα ενδιαφέρουσα προσθήκη είναι η Tala Ashe, η οποία θα παίξει τη Μουσουλμάνα υπερηρωίδα Zari Adrianna Tomaz. 
    Σε αυτό το σύμπαν, και σε αντίθεση με τα κόμικς, η Zari προέρχεται από ένα δυστοπικό μέλλον και έχει τις δεξιότητες ενός χάκερ. 

    Δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο ποιοι θα είναι οι κύριοι κακοί της 3ης σεζόν.
    Ο Rip Hunter σίγουρα δεν θα είναι απροκάλυπτα κακός αυτή τη φορά και, παρόλο που ο Damien Darhk και ο Captain Cold επιστρέφουν, δεν φαίνεται πιθανό ότι η Legion of Doom θα είναι η κύρια απειλή για δύο χρόνια στη σειρά. 

    Το Legends of Tomorrow - season 3 κάνει πρεμιέρα στις 10 Οκτωβρίου στο The CW.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Legends of Tomorrow trailer: Γυναικείες superhero προσθήκες στη 3η σεζόν Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top