F Film Stars Don’t Die in Liverpool trailer: ...Αν και οι σταρ του Hollywood δεν πεθαίνουν ποτέ! - FilmBoy Film Stars Don’t Die in Liverpool trailer: ...Αν και οι σταρ του Hollywood δεν πεθαίνουν ποτέ! - FilmBoy
  • Latest News

    Film Stars Don’t Die in Liverpool trailer: ...Αν και οι σταρ του Hollywood δεν πεθαίνουν ποτέ!


    Μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία θα δούμε στο νέο φιλμ του Paul McGuigan (του εξαιρετικού Lucky Number Slevin) που έχει έναν επίσης ενδιαφέρων τίτλο: Film Stars Don’t Die in Liverpool.

    Η ταινία αποκαλύπτει την ιστορία της ηθοποιού Gloria Grahame, μια σπουδαία femme fatale της εποχής, που έκανε μεγάλη καριέρα από το 1944 μέχρι και το 1984, κερδίζοντας μάλιστα και Όσκαρ το 1952 για το The Bad and the Beautiful με τους Lana Turner και Kirk Douglas.
    Στη ταινία την υποδύεται η πάντα καλή Annette Bening

    Πάντως, το Βρετανικής παραγωγής φιλμ επικεντρώνεται κυρίως στον παθιασμένο δεσμό της Grahame με έναν πολύ νεότερο κινηματογραφικό αστέρι που ονομάζεται Peter Turner (Jamie Bell) και μάλιστα, βασίζεται στα απομνημονεύματα του Turner. 

    Το πλήρες cast περιλαμβάνει τους Julie Walters, Vanessa Redgrave, Kenneth Cranham, Stephen Graham και Frances Barber

    Η ταινία μόλις έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Telluride με εξαιρετικές κριτικές, θα παίξει στο Toronto σε λίγες μέρες και στις Βρετανικές αίθουσες το Νοέμβριο.
    Δείτε το trailer που μόλις κυκλοφόρησε.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Film Stars Don’t Die in Liverpool trailer: ...Αν και οι σταρ του Hollywood δεν πεθαίνουν ποτέ! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top