F Τί θα δούμε στη 2η σεζόν του Transformers: Titans Return - FilmBoy Τί θα δούμε στη 2η σεζόν του Transformers: Titans Return - FilmBoy
  • Latest News

    Τί θα δούμε στη 2η σεζόν του Transformers: Titans Return


    Το Transformers: Titans Return θα είναι ουσιαστικά η δεύτερη σεζόν, η συνέχεια του προηγούμενου animation που είχε κάνει το δημοφιλές κανάλι στο YouTube, Machinima, και το οποίο δεν είχε αφήσει και τις καλύτερες εντυπώσεις, με τίτλο Transformers: Combiner Wars
    Συνδύαζε μια G1 αισθητική με μοντέρνο cell-shaded animation, αλλά η προσκόλληση τα παλιά δεν ήταν το μόνο του προβληματάκι. 
    Κάτι το σενάριο, κάτι μερικά προβληματάκια ενίοτε στο framerate, κάτι η διάρκεια κάθε επεισοδίου, δεν το κατέταξαν και στα αγαπημένα των fans παρόλο που υποτίθεται ότι απευθυνόταν και σε λίγο πιο μεγάλους ηλικιακά viewers, από ότι το μέσο Transformers cartoon.

    Ο τίτλος του επερχόμενο κύκλου επεισοδίων, όπως και ο προκάτοχος του, είναι ο ίδιος με το περσινό story arc του καλοκαιριού από τα κόμικς της IDW
    Με τη διαφορά ότι το Titans Return δεν ήταν τόσο καλογραμμένο και ουσιώδες όσο το Combiner Wars, γιατί μάλλον (εγώ υποθέτω) ότι το πέρασαν στα γρήγορα προκειμένου να συνεχίσουν με το ομολογουμένως ωραιότατο Revolution saga, όπου η IDW ένωσε όλα τα franchises της Hasbro σε ένα ενιαίο σύμπαν.

    Στις πρώτες φωτογραφίες της σειράς βλέπουμε τον Trypticon να δεσπόζει πάνω από τους Optimus και Megatron στην αφίσα, καθώς επίσης και να καταστρέφει γενικά, τον Metroplex με τη Windblade, τη Mistress of Flame και φυσικά πάλι τους δύο μεγάλους αρχηγούς, οι οποίοι πιθανόν για ακόμη μια φορά να βάλουν στην άκρη τις διαφορές τους για να αντιμετωπίσουν τη νέα τεράστια απειλή. Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη:

    «Συνεχίζοντας από κει που μας άφησε η καταστροφή από το Combiner Wars, το Titans Return φέρνει τη δράση της τριλογίας Prime Wars σε νέα επίπεδα, και φιγουράρει την επιστροφή αγαπημένων χαρακτήρων Transformers, συστήνοντας επίσης νέους Autobots και Decepticons. 
    Στη σειρά, τεράστιοι Transformers που ονομάζονται Τιτάνες ξυπνούν και αυτοί οι γιγάντιοι χαρακτήρες φέρνουν γιγάντια προβλήματα. 

    Ο Trypticon, ένας τεράστιος Transformer σαν σαύρα, εγείρεται για να σπείρει τον όλεθρο στον Cybertron, ενώ η Windblade και μια ετερόκλητη ομάδα από Transformers πρέπει να αναστήσουν έναν παλιό σύμμαχο. 
    Δε θα επιζήσουν όλοι οι Transformers, καθώς αγαπημένοι ήρωες αλλάζουν για πάντα και κάποιων άλλων οι σπίθες θα καταστραφούν. 
    Όπως στο Combiner Wars, η προσεγμένη εξιστόρηση θα αποκαλύψει περισσότερα από αυτά που βλέπουν τα μάτια και των παλαιότερων θεατών και των παιδιών όλων των ηλικιών όταν ένα διαβολικό μυστικό θα αποκαλυφθεί.»

    Η σειρά θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Νοέμβριο στην εφαρμογή go90, η οποία την τελευταία φορά που κοίταξα, απευθυνόταν μόνο σε περιορισμένο γεωγραφικά κοινό. 
    Ευελπιστώ όμως να προβληθεί κι από το κανάλι του Machinima στο YouTube, όπως και τα προηγούμενα επεισόδια. 
    Αυτή τη φορά τουλάχιστον θα είναι 10 με περίπου 10 με 11 λεπτά διάρκεια το καθένα. 
    Στις φωνές των χαρακτήρων έχουμε τους Peter Cullen ως Optimus (respect αιώνια), Judd Nelson ως Hot Rod/Rodimus Prime, Michael Dorn ως Fortress Maximus, Wil Weaton ως Perceptor, Jason David Frank ως Emissary, Nolan North ως Metroplex και πολλούς άλλους. 
    Και ευελπιστώ ακόμη πιο πολύ να έχουν προσέξει το σενάριο παραπάνω.

    Η συνέχεια επί της οθόνης!

    Δείτε τις εικόνες στο Heroes For A Day.
    Αργύρης Σταματόπουλος.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Τί θα δούμε στη 2η σεζόν του Transformers: Titans Return Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top