F Η Jennifer Garner (ξανα)παίρνει τ’ όπλο της στη νέα ταινία του σκηνοθέτη του Taken - FilmBoy Η Jennifer Garner (ξανα)παίρνει τ’ όπλο της στη νέα ταινία του σκηνοθέτη του Taken - FilmBoy
  • Latest News

    Η Jennifer Garner (ξανα)παίρνει τ’ όπλο της στη νέα ταινία του σκηνοθέτη του Taken


    Μπορεί η κινηματογραφική της καριέρα να αποτελείται σχεδόν αποκλειστικά από κωμωδίες και δράματα (και όλα τα ενδιάμεσα), όμως οι περισσότεροι ξεχνάμε ότι η Jennifer Garner έγινε διάσημη ως action ηρωίδα μέσα από τη σειρά Alias, και αμέσως μετά από τα κινηματογραφικά (και τραγικά) Daredevil και Elektra.

    Στα 45 της, η γνωστή ηθοποιός ετοιμάζεται για να κάνει ένα δυναμικό comeback στο είδος με το Peppermint ένα θρίλερ εκδίκησης στο οποίο θα υποδυθεί μια νεαρή μητέρα, η οποία πέφτει θύμα μιας drive-by επίθεσης που σκοτώνει τη κόρη της και ρίχνει την ίδια σε κώμα. 

    Στη δέκατη επέτειο του συμβάντος, και μετά από χρόνια εκπαίδευσης που την έχουν μετατρέψει σε πολεμική μηχανή, η γυναίκα βάζει μπρος το σχέδιο εκδίκησης με στόχο όλους τους υπευθύνους που της στέρησαν την οικογένεια, από τη συμμορία που τέλεσε το πράξη, μέχρι τους διεφθαρμένους δικηγόρους και αστυνομικούς που τους επέτρεψαν να ξεφύγουν.

    Το σενάριο έχει γράψει ο Chad St. John (London Has Fallen) με τον Pierre Morel (The Gunman) να βρίσκεται στη καρέκλα του σκηνοθέτη.
    Η ταινία χαρακτηρίζεται ως μια μίξη John Wick και Kill Bill, όμως είναι μάλλον χλωμό το τελικό αποτέλεσμα να πλησιάσει έστω και ελάχιστα τη ποιότητα αυτών των δύο.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Jennifer Garner (ξανα)παίρνει τ’ όπλο της στη νέα ταινία του σκηνοθέτη του Taken Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top