F War for the Planet of the Apes trailer: Σε αυτόν το πόλεμο, όλοι είμαστε με τους πιθήκους! - FilmBoy War for the Planet of the Apes trailer: Σε αυτόν το πόλεμο, όλοι είμαστε με τους πιθήκους! - FilmBoy
  • Latest News

    War for the Planet of the Apes trailer: Σε αυτόν το πόλεμο, όλοι είμαστε με τους πιθήκους!


    Αν η ανθρωπότητα θα έπρεπε να στραφεί σε κάποιον για να σωθεί, αυτός πρέπει να είναι ο Woody Harrelson.

    Η παρουσία του ως συνταγματάρχη δεσπόζει στο νέο trailer του War for the Planet of the Apes (μετά το teaser που είδαμε το Δεκέμβριο), την νέα και πιο δυνατή προσθήκη του Matt Reeves στο αγαπημένο franchise, η οποία δείχνει τον πόλεμο ανάμεσα στους ανθρώπους και τους πιθήκους σε πλήρη εξέλιξη.

    Και φυσικά, όλοι περιμένουν την αναμέτρηση του με τον Caesar (Andy Serkis), τον πίθηκο που εμφανίστηκε στην πρώτη ταινία, αναπτύχθηκε και εξελίχθηκε πολύ στη δεύτερη και τώρα, έχει αναλάβει να προστατεύσει το είδος του από τους …απάνθρωπους ανθρώπους.

    Στο War for the Planet of the Apes θα δούμε και τους Steve Zahn, Judy Greer, Karin Konoval, Amiah Miller και Terry Notary.

    Κυκλοφορεί στους κινηματογράφους στις 14 Ιουλίου.
    Δείτε το επίσημο trailer.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: War for the Planet of the Apes trailer: Σε αυτόν το πόλεμο, όλοι είμαστε με τους πιθήκους! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top