F Black Butterfly trailer: Ο Antonio Banderas σε ένα άτυπο Misery! - FilmBoy Black Butterfly trailer: Ο Antonio Banderas σε ένα άτυπο Misery! - FilmBoy
  • Latest News

    Black Butterfly trailer: Ο Antonio Banderas σε ένα άτυπο Misery!


    Μοναχικός συγγραφέας απομονώνεται στο δάσος, μαζί με ανισόρροπο που έχει εμμονή με το γράψιμο του…
    Σας θυμίζει τίποτα;

    Το Black Butterfly μοιάζει να είναι ένα χαλαρό remake του αριστουργηματικού Misery του Stephen King, αλλά είναι απλώς ένα παρόμοιας θεματικής θρίλερ με πρωταγωνιστές τον Antonio Banderas και τον Jonathan Rhys Meyers (ο οποίος …καθιερώνεται σε psycho ρόλους).

    Ο Paul είναι ένας συγγραφέας που αντιμετωπίζει δυσκολίες στην έμπνευση του και αποφασίζει να απομονωθεί σε μια καλύβα στο δάσος με την ελπίδα να του έρθει η φώτιση να γράψει κάτι καλό.
    Όταν όμως παίρνει με οτοστόπ έναν ξένο άνδρα και μάλιστα του προσφέρει τη καλύβα του για να μείνει τη νύχτα, γίνεται προφανές ότι αυτό δεν ήταν καθόλου καλή ιδέα.

    Ψάχνοντας, έμαθα ότι το Black Butterfly είναι remake, αλλά όχι του Misery αλλά μιας Γαλλικής τηλεταινίας του 2008 με τίτλο Papillon noir και πρωταγωνιστή …τον Eric Cantona!
    Επίσης, το ρόλο γλυκοκοίταζε ο Nicolas Cage από το 2011 όταν και συζητήθηκε το cast, αλλά τελικά ο ρόλος κατέληξε στον Banderas.

    Αυτή είναι η δεύτερη σκηνοθετική δουλειά του Brian Goodman, η οποία θα κυκλοφορήσει στις αμερικάνικες αίθουσες στις 26 Μαίου.
    Δείτε το trailer που κυκλοφόρησε.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Black Butterfly trailer: Ο Antonio Banderas σε ένα άτυπο Misery! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top