F When The Street Lights Go On trailer: Η σειρά που δεν έχει κανάλι αποκαλύπτεται στο Sundance! - FilmBoy When The Street Lights Go On trailer: Η σειρά που δεν έχει κανάλι αποκαλύπτεται στο Sundance! - FilmBoy
  • Latest News

    When The Street Lights Go On trailer: Η σειρά που δεν έχει κανάλι αποκαλύπτεται στο Sundance!


    Το φετινό Sundance σίγουρα δεν θα μείνει στην ιστορία ως το καλύτερο της μακρόχρονης ιστορίας του.
    Υπήρχαν κάποιες καλές ταινίες, κάποιες πολύ καλές, αλλά δεν είχε την ταινία για την οποία θα μιλάμε όλη την επόμενη χρονιά.

    Μια ιδιαιτερότητά του όμως ήταν η προβολή ενός πιλότου μιας τηλεοπτικής σειρτάς, η οποία ακόμη δεν έχει αποκτήσει στέγη, αλλά χάρη στο εξαιρετικό trailer, αυτό δεν θα αργήσει να συμβεί.

    Η σειρά λέγεται When The Street Lights Go On (στοίχημα πως θα αλλάξει τίτλο;) και είναι σκηνοθετημένη από τον Brett Morgen (υποψήφιο για Όσκαρ καλύτερου Ντοκιμαντέρ το 1999).

    Στο θερμό καλοκαίρι του 1983, μια σειρά από ασυνήθιστα περιστατικά σε μια μικρή πόλη του Ιλλινόις θα κορυφωθεί με τις συγκλονιστικές δολοφονίες ενός δημοφιλούς κοριτσιού και του δασκάλου της.
    Όταν ο συμφοιτητής και γείτονας της κοπέλας θα ανακαλύψει τα σώματα οδηγώντας το ποδήλατό του ένα βράδυ, η ήσυχη προαστιακή ζωή των κατοίκων της πόλης θα κλονιστεί αμετάκλητα.  

    Παλιά, η Drew Barrymore είχε ασχοληθεί με το project για να το σκηνοθετήσει ως ταινία, αλλά τελικά το Hulu παρήγγειλε έναν πιλότο για σειρά.
    Για κάποιο λόγο, το κανάλι το παράτησε, και έτσι η σειρά ψάχνει τώρα κανάλι, με Netflix, HBO και Showtime να έχουν το πρώτο λόγο.

    Δείτε το trailer, αξίζει.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: When The Street Lights Go On trailer: Η σειρά που δεν έχει κανάλι αποκαλύπτεται στο Sundance! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top