F Kushuthara: Pattern of Love trailer: Γιατί τα όμορφα trailer δεν έχουν πατρίδα - FilmBoy Kushuthara: Pattern of Love trailer: Γιατί τα όμορφα trailer δεν έχουν πατρίδα - FilmBoy
  • Latest News

    Kushuthara: Pattern of Love trailer: Γιατί τα όμορφα trailer δεν έχουν πατρίδα


    Το Μπουτάν είναι μια μικρή χώρα με λιγότερο από 1 εκατομμύριο κατοίκους, στα Ανατολικά της Ινδίας και του Νεπάλ, κάτω από το Θιβέτ.
    Δεν ισχυρίζομαι φυσικά ότι το Μπουτάν απέκτησε καλό σινεμά, αλλά το ωραίο δεν μπορείς να το προσπεράσεις εύκολα.

    Πρόσφατα κυκλοφόρησε ένα πολύ όμορφο trailer για την ταινία Kushuthara: Pattern of Love, ένα σπάνιας ομορφιάς ρομαντικό δράμα που εξελίσσεται στη μικροσκοπική χώρα των Ιμαλαΐων.

    Ιστορικά, η βιομηχανία του κινηματογράφου του Μπουτάν εμπνέεται από τα τυποποιημένα μοντέλα του Bollywood, αλλά το Kushuthara είναι μία από τις πρώτες ταινίες που έγιναν σε ένα πιο δυτικό στυλ, με μια ιστορία που βασίζεται στην βουδιστική πνευματικότητα. 

    Για του λόγου το αληθές, ο Βρετανός Emrhys Cooper (Person of Interest) είναι ο πρώτος ηθοποιός της Δύσης που εμφανίζεται σε μια …Μπουτανέζικη ταινία, μαζί με τους Kezang Wangmo και Jamyang Jamtsho Wangchuck (ο οποίος εμφανίστηκε στο Επτά Χρόνια στο Θιβέτ).

    Την ταινία έγραψε και σκηνοθέτησε ο Karma Deki, και έκανε πρεμιέρα στο φεστιβάλ του Los Angeles, ενώ θα βγει και στις αίθουσες της Αμερικής την Άνοιξη.
    Δείτε το πανέμορφο trailer.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Kushuthara: Pattern of Love trailer: Γιατί τα όμορφα trailer δεν έχουν πατρίδα Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top