F Rock Dog trailer: Γιατί όλα τα ζώα να θέλουν να γίνουν μουσικοί; - FilmBoy Rock Dog trailer: Γιατί όλα τα ζώα να θέλουν να γίνουν μουσικοί; - FilmBoy
  • Latest News

    Rock Dog trailer: Γιατί όλα τα ζώα να θέλουν να γίνουν μουσικοί;


    Με το Sing να παίζεται στους κινηματογράφους, η Lionsgate θεώρησε σωστό να κυκλοφορήσει το trailer του Rock Dog, της νέας animation ταινίας όπου ένας σκύλος …ροκάρει και θέλει να γίνει ροκ σταρ.

    Το αυτονόητο σε αυτές τις περιπτώσεις είναι να βγάλεις το trailer για να παίζεται πριν τις προβολές του Sing, αλλά επιτρέψτε μου να διαφωνήσω λέγοντας ότι μια ταινία με τα ίδια χαρακτηριστικά αλλά προφανέστατα χαμηλότερων προσδοκιών, θα έπρεπε να την προφυλάξεις από τυχόν συγκρίσεις.

    Για τον Bodi, ένα Θιβετιανό Μαστίφ που ζει στο Snow Mountain, η ζωή ενός σκύλου με μοναδικό σκοπό να περιφρουρεί ένα ήσυχο χωριό από πρόβατα από την απειλή του τραμπούκου λύκου, δεν αρκεί.
    Ειδικά όταν ο αρχηγός των σκύλων απαγορεύει κάθε μουσική στο βουνό. 

    Αλλά όταν ο Bodi ανακαλύπτει ένα ραδιόφωνο που πέφτει από κάποιο διερχόμενο αεροπλάνο, θα καταλάβει ότι το μόνο που θέλει είναι …να γίνει ροκ σταρ.
    Μολονότι αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να αψηφήσει τις επιθυμίες του αρχηγού και πατέρα του, ο Bodi θα πάει προς την πόλη όπου θα εντοπίσει το θρυλικό και μοναχικό μουσικό Angus, ο οποίος χρειάζεται να γράψει ένα νέο τραγούδι και γρήγορα.

    Σε δύο μήνες φτάνει το Rock Dog στις αίθουσες (24 Φεβρουαρίου 2017).
    Αλλά αν τότε προτιμήσετε να δείτε για 6η φορά το Sing, ποιος θα σας κατηγορήσει;


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Rock Dog trailer: Γιατί όλα τα ζώα να θέλουν να γίνουν μουσικοί; Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top