F Μετά την τρέλα του Pokemon Go ...έρχεται και η ταινία! - FilmBoy Μετά την τρέλα του Pokemon Go ...έρχεται και η ταινία! - FilmBoy
  • Latest News

    Μετά την τρέλα του Pokemon Go ...έρχεται και η ταινία!


    Όταν πριν λίγους μήνες, οι μετοχές της Nintendo χτυπούσαν ταβάνι χάρη στην τρομερή (και εφήμερη;) επιτυχία του mobile παιχνιδιού Pokemon Go, η Legendary Entertainment, σκέφτηκε ότι θα ήταν η κατάλληλη στιγμή να εκμεταλλευτεί το hype ανακοινώνοντας μια νέα ταινία Pokemon.

    Περιέργως αυτή δεν ήταν μια ταινία που θα αντλούσε έμπνευση από το Pokemon Go αλλά από το Detective Pikachu, ένα spin-off της σειράς που κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους για τη κονσόλα του 3DS και μάλιστα αποκλειστικά στην Ιαπωνία.

    Το Detective Pikachu είναι ένα παιχνίδι adventure, στο οποίο ένας Pikachu με τη βοήθεια ενός αγοριού λύνει μυστήρια γύρω από τα Pokemon.
    Παρότι λοιπόν πια ο ντόρος για τα Pokemon έχει κατακάτσει, η Legendary δεν έβαλε φρένο στο σχέδιά της, κάθε άλλο, αφού ανακοίνωσε ότι βρήκε το σκηνοθέτη που θα αναλάβει τα ηνία της ταινίας, ο οποίος θα είναι ο Rob Letterman (Goosebumps), το πορτφόλιο του οποίου όλο και γεμίζει αφού έχει ήδη στα σκαριά τα Goosebumps 2 και Dungeons & Dragons.

    Το σενάριο της ταινίας έχουν γράψει οι Nicole Perlman (Guardians of the Galaxy) και Alex Hirsch.
    Η ταινία βρίσκεται σε fast-track με τα γυρίσματα να έχουν προγραμματιστεί να αρχίσουν μέσα στο 2017.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Μετά την τρέλα του Pokemon Go ...έρχεται και η ταινία! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top