F Trainspotting 2 trailer: Όλοι επιστρέφουν στο τριπάκι του Danny Boyle - FilmBoy Trainspotting 2 trailer: Όλοι επιστρέφουν στο τριπάκι του Danny Boyle - FilmBoy
  • Latest News

    Trainspotting 2 trailer: Όλοι επιστρέφουν στο τριπάκι του Danny Boyle


    20 χρόνια μετά από την πιο εμβληματική Βρετανική ταινία όλων των εποχών, ο σκηνοθέτης Danny Boyle φέρνει ξανά στη μεγάλη οθόνη τον Renton, τον Spud, τον Sick Boy και τον Begbie, για ένα τριπαρισμένο ταξίδι στο T2: Trainspotting.

    Αναβιώνοντας πολλά στοιχεία από την πρώτη ταινία, συμπεριλαμβανομένου και του ειρωνικού μονολόγου ‘Choose Life’ στο άνοιγμα (ακόμη και πανομοιότυπα πλάνα είδα στο trailer),  το sequel του μυθιστορήματος του Irvine Welsh μας δείχνει τον Mark Renton (Ewan McGregor) να επιστρέφει στο Εδιμβούργο μετά από δύο δεκαετίες, για να βρεί τους παλιούς του φίλους ηρωινομανείς.

    Ο Irvine Welsh δημοσίευσε ένα sequel το 2002 με τίτλο Porno, αλλά η ταινία αυτή δεν αποτελεί αυστηρά προσαρμογή του.
    Κανείς δεν ξέρει αν αυτό είναι καλό ή κακό, αλλά με Boyle, McGregor, Robert Carlyle, Jonny Lee Miller, Ewan Bremner και Kelly Macdonald να επιστρέφουν όλοι, καθώς και ο σεναριογράφος του πρώτου John Hodge, μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι.

    Το Trainspotting 2 βγαίνει στους Βρετανικούς κινηματογράφους στις 27 Ιανουαρίου 2017.
    Δείτε το trailer.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Trainspotting 2 trailer: Όλοι επιστρέφουν στο τριπάκι του Danny Boyle Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top