F Η Khaleesi (Emilia Clarke) έκλεισε εισιτήριο για ένα Γαλαξία πολύ, πολύ μακριά (Han Solo spinoff)! - FilmBoy Η Khaleesi (Emilia Clarke) έκλεισε εισιτήριο για ένα Γαλαξία πολύ, πολύ μακριά (Han Solo spinoff)! - FilmBoy
  • Latest News

    Η Khaleesi (Emilia Clarke) έκλεισε εισιτήριο για ένα Γαλαξία πολύ, πολύ μακριά (Han Solo spinoff)!


    Όταν το 2010 η άσημη τότε Emilia Clarke υπέγραφε συμβόλαιο με το HBO για να είναι μία εκ των πρωταγωνιστών της πολλά υποσχόμενης νέας σειράς Game of Thrones, ούτε η ίδια θα πρέπει να περίμενε ότι θα άλλαζε τόσο πολύ η καριέρα της.

    Επτά χρόνια αργότερα, με τη σειρά να πλησιάζει στο φινάλε της, η Dragon Queen έχει ήδη ρίξει τα δίχτυα της στα κινηματογραφικά δρώμενα, και παρότι το πρώτο της big break στο Terminator Genisys ως Sarah Connor δεν πήγε όπως θα περίμενε, είναι έτοιμη για κάτι ακόμα μεγαλύτερο, με την 30χρονη ηθοποιό να κλείνει θέση στην ατιτλοφόρητη νέα ταινία Star Wars, το πολυσυζητημένο Han Solo spin-off.

    H Emilia Clarke είναι το τρίτο βασικό στέλεχος του cast μετά τους Alden Ehrenreich και Donald Glover που θα υποδυθούν τους Han Solo και Lando Calrissian αντίστοιχα.

    Όσον αφορά το ρόλο που θα έχει η Clarke, τηρείται σιγή ιχθύος και πιθανότατα θα πρόκειται για κάποιον πρωτοεμφανιζόμενο χαρακτήρα, τουλάχιστον στο κινηματογραφικό σύμπαν του Πολέμου των Άστρων.
    Η ταινία αναμένεται στις αίθουσες το Μάιο του 2018.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Khaleesi (Emilia Clarke) έκλεισε εισιτήριο για ένα Γαλαξία πολύ, πολύ μακριά (Han Solo spinoff)! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top