F Bitter Harvest trailer: Έρωτας στο Μεγάλο Λιμό της Ουκρανίας - FilmBoy Bitter Harvest trailer: Έρωτας στο Μεγάλο Λιμό της Ουκρανίας - FilmBoy
  • Latest News

    Bitter Harvest trailer: Έρωτας στο Μεγάλο Λιμό της Ουκρανίας


    Ο Μεγάλος Λιμός της Ουκρανίας το 1932-1933 (The Holodomor σε ελεύθερη μετάφραση στα αγγλικά από τον Ουκρανικό όρο) υπήρξε μία από τις μεγαλύτερες εθνικές καταστροφές στη σύγχρονη ιστορία της Ουκρανίας, που συνοδεύτηκε από το θάνατο εκατομμυρίων ανθρώπων. 

    Ο λιμός επηρέασε και άλλες περιοχές της Σοβιετικής Ένωσης, ωστόσο εκδηλώθηκε με μεγαλύτερη ένταση και περισσότερα θύματα στην Ουκρανία και σε γειτονικές περιοχές της.

    Η Καναδική υπερπαραγωγή με τίτλο Bitter Harvest είναι ένα ιστορικό δράμα που ασχολείται με αυτή τη μαύρη περίοδο της ανθρωπότητας στην Ουκρανία, μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου. 

    Τον Λιμό ξεκίνησε ο Ιωσήφ Στάλιν, σε μια προσπάθεια να σταματήσει το ουκρανικό κίνημα ανεξαρτησίας, με αποτέλεσμα βέβαια το θάνατο εκατομμυρίων ανθρώπων. 
    Η ταινία αφηγείται το ειδύλλιο ανάμεσα σε ένα νεαρό ζευγάρι Ουκρανών την ώρα του μεγάλου Λιμού.

    Πρωταγωνιστεί ο Max Irons μαζί με την Samantha Barks, ενώ το cast περιλαμβάνει επίσης τους Terence Stamp, Barry Pepper, Richard Brake και Lucy Brown.

    Το trailer φαίνεται πάρα πολύ καλό, αλλά οι όποιες αναστολές υπάρχουν στο άκουσμα του ονόματος του Γερμανού George Mendeluk στη σκηνοθεσία, που είχε κάνει πριν 6 χρόνια το κακό The Terror Experiment.

    Το Bitter Harvest βγαίνει στις αμερικάνικες αίθουσες στις 24 Φεβρουαρίου 2017.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Bitter Harvest trailer: Έρωτας στο Μεγάλο Λιμό της Ουκρανίας Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top