F Arrival trailer: Η Amy Adams ...του μιλάει του εξωγήινου! - FilmBoy Arrival trailer: Η Amy Adams ...του μιλάει του εξωγήινου! - FilmBoy
  • Latest News

    Arrival trailer: Η Amy Adams ...του μιλάει του εξωγήινου!


    Είναι μια καλή εποχή για να είσαι ένας sci-fi fan. 
    Σίγουρα, υπάρχουν όλες οι κόμικ και superhero ταινίες εκεί έξω – αυτά δεν τελειώνουν ποτέ – αλλά το σημαντικότερο είναι ότι επίσης υπάρχει ένα Westworld και το Arrival που έρχεται.

    Μετά την πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Τορόντο και τις εκπληκτικές κριτικές, το νέο δράμα επιστημονικής φαντασίας από τον σκηνοθέτη του Prisoners, Denis Villeneuve, βρίσκεται μόλις ένα μήνα πριν την έξοδό του στις αίθουσες και το τελευταίο trailer ήρθε για να μας τσιτώσει ακόμα πιο πολύ.

    Όταν ένα μυστηριώδες διαστημόπλοιο προσγειώνεται στη Γη, μια ελίτ ομάδα με επικεφαλής την γλωσσολόγο εμπειρογνώμονα Louise Banks (Amy Adams), έρχεται για να το ερευνήσει.
    Καθώς η ανθρωπότητα παραπαίει στο χείλος του παγκόσμιου πολέμου, η Banks και η ομάδα της παλεύει ενάντια στο χρόνο να βρει τις απαντήσεις - και για να τις βρει θα κάνει πράγματα που θα απειλήσουν τη ζωή της αλλά και ολόκληρη την ανθρωπότητα.

    Πιο πολύ Contact και Interstellar παρά Independence Day, το Arrival απειλεί να γίνει ό,τι το Avatar (ή το District 9 σε άλλη κλίμακα) πριν κάποια χρόνια.

    Μαζί με την Amy Adams τον κόσμο θα σώσουν και οι Jeremy Renner, Michael Stuhlbarg, Forest Whitaker και άλλοι.
    Το Arrival βγαίνει στις 11 Νοεμβρίου.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Arrival trailer: Η Amy Adams ...του μιλάει του εξωγήινου! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top