F Movie News: Irredeemable, God Particle, Wonder, Cats, Grounded, Unwind - FilmBoy Movie News: Irredeemable, God Particle, Wonder, Cats, Grounded, Unwind - FilmBoy
  • Latest News

    Movie News: Irredeemable, God Particle, Wonder, Cats, Grounded, Unwind


    - Νέα superhero ταινία με τίτλο Irreddemable
    - Νέο cast για το νέο sci-fi του J.J. Abrams, God Particle
    - Η Julia Roberts στο cast του Wonder
    - Το musical Cats επιτέλους στη μεγάλη οθόνη!
    - Η Anne Hathaway αγόρασε τα δικαιώματα του θεατρικού Grounded
    - Ο Roger Avary αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία του φουτουριστικού δυστοπικού  θρίλερ Unwind


    Την super-hero ταινία Irredeemable ανέλαβε να σκηνοθετήσει ο Adam McKay
    Όχι, μη ψάχνετε ούτε στους ήρωες της Marvel ούτε στης DC για να βρείτε ποιος είναι αυτός, αφού πρόκειται για μια σειρά comic των Boom! Studios που δημιούργησε το 2009 ο Mark Waid και έτρεξε για 37 τεύχη. 

    Ο κεντρικός χαρακτήρας έχει το όνομα Plutonian και είναι ένας πρώην ήρωας που ξαφνικά άρχισε να μακελεύει τον πληθυσμό της Γης, και οι πρώην σύντροφοί του, οι Paradigm, προσπαθούν να τον σταματήσουν. 
    Το σενάριο γράφει ο Tommy Wirkola (Hansel & Gretel: Witch Hunters).




    Σε μεγάλο, εντυπωσιακό και πολυτάλαντο εξελίσσεται το cast του God Particle, της νέας sci-fi ταινίας σε παραγωγή J.J. Abrams, με τους Elizabeth Debicki, Daniel Brühl, Chris O'Dowd, Zhang Ziyi, John Ortiz (Silver Linings Playbook) και Aksel Hennie (The Martian) να προστίθενται στους Gugu Mbatha-Raw και David Oyelowo που είχαν προανακοινωθεί. 

    Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Julius Onah (The Girl Is in Trouble).




    Τη μητέρα του Jacob Tremblay (Room) θα υποδυθεί η Julia Roberts στη δραματική ταινία Wonder

    Αυτή βασίζεται στο βιβλίο του R.J. Palacio, με τον Steve Conrad (The Secret Life of Walter Mitty, The Pursuit of Happyness) να γράφει το σενάριο και Stephen Chbosky (The Perks of Being a Wallflower) να αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία, και να διηγείται την ιστορία ενός μικρού αγοριού με δυσμορφία προσώπου που προσπαθεί να προσαρμοστεί στο νέο του σχολείου.




    Είναι απίστευτο πως τόσα χρόνια, το διάσημου μιούζικαλ του Broadway, Cats δεν έχει βρει το δρόμο του προς τη μεγάλη οθόνη, όμως φαίνεται ότι η ώρα έφτασε με τον Tom Hooper να αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία του. 

    Η ταινία βρίσκεται ακόμα στα πρώτα στάδια προετοιμασίας, και συγκεκριμένα στη διαδικασία απόφασης αν η ταινία θα είναι live-action, cgi ή ένας συνδυασμός των δύο.




    Πέρσι η Anne Hathaway πρωταγωνίστησε στο θεατρικό Grounded του George Brant, στο οποίο υποδύθηκε μια πιλότο drone, για τον οποίον ρόλο κέρδισε και μια υποψηφιότητα για Critics Circle Award

    Τα δικαιώματα του έργου αγόρασε η ίδια και ετοιμάζεται να μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη, αναλαμβάνοντας τη παραγωγή και φυσικά τον πρωταγωνιστικό ρόλο.




    Σχεδόν μια δεκαετία μετά τη τελευταία του δουλειά, και με τα προβλήματα με το νόμο να ανήκουν πια στο παρελθόν, ο Roger Avary (The Rules of Attraction) επιστρέφει και αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία του Unwind, ενός φουτουριστικού δυστοπικού θρίλερ βασισμένο στο ομότιτλο βιβλίο του Neal Shusterman

    Σύμφωνα με αυτό, όλοι όσοι περνούν το 18ο έτος της ζωής τους, είτε χρησιμοποιούνται ως “γρανάζι” στη μηχανή της brainwashed κοινωνίας, είτε…ξεκουρδίζονται…κυριολεκτικά, αφού το σώμα τους τεμαχίζεται και επαναχρησιμοποιείται αναλόγως!

    Αλέξανδρος Κυριαζής.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Movie News: Irredeemable, God Particle, Wonder, Cats, Grounded, Unwind Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top