F Life on the Line trailer: Ο John Travolta στο 4ο πιο επικίνδυνο επάγγελμα του κόσμου - FilmBoy Life on the Line trailer: Ο John Travolta στο 4ο πιο επικίνδυνο επάγγελμα του κόσμου - FilmBoy
  • Latest News

    Life on the Line trailer: Ο John Travolta στο 4ο πιο επικίνδυνο επάγγελμα του κόσμου


    Ποιο είναι το 4ο πιο επικίνδυνο επάγγελμα στον κόσμο;
    Επειδή δεν πρόκειται να το βρείτε όση ώρα και να σκέφτεστε, θα το πάρει το ποτάμι: οι εργάτες στις ηλεκτρικές γραμμές υψηλής τάσης.

    Το Hollywood δεν άφησε τον κλάδο παραπονούμενο και έκανε το Life on the Line, μια ταινία για τις επικίνδυνες και δύσκολες στιγμές των εργαζομένων στις ηλεκτρικές γραμμές.

    Στην ταινία πρωταγωνιστούν ο John Travolta και ο Devon Sawa ως δύο εργάτες που καταλήγουν να εργάζονται μαζί κατά τη διάρκεια μιας τεράστιας καταιγίδας.

    Το cast περιλαμβάνει τη Kate Bosworth, τη Sharon Stone, τον Gil Bellows, την Julie Benz και τον Ryan Robbins, ενώ στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο David Hackl του Saw 5.

    Το Life on the Line μοιάζει σαν εκείνες τις αγνές περιπέτειες παλαιών δεκαετιών, όπου σκληρά εργαζόμενοι άνθρωποι προσπαθούν απλώς να μείνουν ασφαλής και να κάνουν τη δουλειά τους.
    Χωρίς πλεκτάνες, χωρίς villain, χωρίς περίπλοκα σχέδια.

    Η Voltage Pictures (ποια άλλη θα έπαιρνε αυτή τη ταινία;) σχεδιάζει να τη βγάλει μέσα στο 2016 …παρόλο που to IMDb έχει ημερομηνία το 2015.
    Εσείς το FilmBoy θα ακούτε.
    …Ποιο Imdb’, που λέει και η διαφήμιση.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Life on the Line trailer: Ο John Travolta στο 4ο πιο επικίνδυνο επάγγελμα του κόσμου Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top