F Heroes News: Daredevil: season 2, Gwenpool, Deadpool vs. Gambit, Deadpool comics - FilmBoy Heroes News: Daredevil: season 2, Gwenpool, Deadpool vs. Gambit, Deadpool comics - FilmBoy
  • Latest News

    Heroes News: Daredevil: season 2, Gwenpool, Deadpool vs. Gambit, Deadpool comics


    - Ο Punisher βγήκε παγανιά στο 1ο φοβερό trailer της 2ης σεζόν του Daredevil!
    - Η ...Gwenpool θα συνεχίσει με δικό της ongoing τίτλο!
    - Και ο Gambit στη βάρκα του Deadpool, με τη νέα μίνι σειρά Deadpool vs. 
      Gambit!
    - Deadpool Comics: Δείτε 4 preview των νέων comic του Deadpool και το 
      crossover με τον Spider-Man!



    Έπειτα από ένα πρόσφατο announcement teaser, το πρώτο επίσημο trailer του Daredevil: Season 2 είναι εδώ! 

    Για πρώτη φορά έχουμε ολοκαίνουριο υλικό αποκλειστικά και μόνο από τη δεύτερη σεζόν, χωρίς φλασμπάκ σκηνές από την 1η ενώ θα δείτε επιτέλους τον νέο Punisher σε όλο του το badass δολοφονικό μεγαλείο ή αλλιώς…τον Matt Murdock/DD αντιμέτωπο με την χειρότερη εκδοχή του εαυτού του!
    ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER ΕΔΩ.




    Να λοιπόν που για αστειάκι το ξεκίνησαν και από το πουθενά μας προέκυψε νέο θεότρελο mash-up/χαρακτήρας στο Marvel Universe, με δική του ιστορία και πλέον ...ολόδικη της ongoing σειρά! 

    Η Gwenpool ξεκίνησε ουσιαστικά ως ένα αστείο mash up στα πλαίσια ενός variant εξωφύλλου από τον Chris Bachalo για το Deadpool’s Secret Secret Wars #2, αλλά ας το πάρουμε από την αρχή καλύτερα.
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ.




    Διανύουμε ημέρες Deadpool όπως θα έχετε καταλάβει και ανάμεσα στις παλιότερες σειρές και αυτές που θα κυκλοφορήσουν σε λίγο διάστημα, ανακοινώνονται συνεχώς και κάποιες καινούριες! 

    Όπως φαίνεται, ο «merc with a mouth» δεν θα αφήσει κανένα χαρακτήρα όρθιο στο σύμπαν της Marvel και φέτος θα αναμένουμε μια ακόμη νέα crossover mini series, αυτή τη φορά..με τον Gambit!
    ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ.




    Το Deadpool and The Mercs for Money αποτελεί μια νέα μίνι σειρά/spin-off του κύριου ongoing τίτλου του Deadpool.
    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΔΩ.



    Ο Deadpool με τον Cable είναι αυτό που λέμε μαζί δεν κάνουνε και χώρια δεν μπορούνε, όντας ήδη και από την εποχή των 90′s η δεύτερη αγαπημένη Deadpool related σειρά, μετά την σόλο του Νεκροπισίνα. 
    Εδώ και λίγους μήνες έχει ξεκινήσει μια νέα μίνι σειρά με πρωταγωνιστές τους δύο badass αντι-ήρωες με τίτλο Deadpool & Cable: Split Second, αρχικά σε διαδικτυακή μορφή ως ένα από τα Infinite Comic της Marvel.
    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΔΩ.



    Οι περιπέτειες της σόλο σειράς του Deadpool συνεχίζονται και τον επόμενο μήνα. Στο 8ο τεύχος θα ξεκινήσει μία νέα ιστορία με τίτλο Deadpool vs. Sabretooth όπου ο «Merc With a Mouth» θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον πρώην villain και αντίπαλο του Wolverine και νυν μέλος των Uncanny X-Men.
    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΔΩ.



    Τον Ιούλιο του προηγούμενου έτους και στα πλαίσια του San Diego Comic Con, είχαμε αναφερθεί εδώ σε μια νέα crossover σειρά με πρωταγωνιστές τους Spider-Man και Deadpool.
    Ο εν λόγω τίτλος έχει ήδη ξεκινήσει και μέσα στο μήνα που διανύουμε κυκλοφόρησε και το δεύτερο τεύχος.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Heroes News: Daredevil: season 2, Gwenpool, Deadpool vs. Gambit, Deadpool comics Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top