F Zoolander 2 trailer: Το μόντελινγκ είναι παιχνίδι των νέων, Derek! - FilmBoy Zoolander 2 trailer: Το μόντελινγκ είναι παιχνίδι των νέων, Derek! - FilmBoy
  • Latest News

    Zoolander 2 trailer: Το μόντελινγκ είναι παιχνίδι των νέων, Derek!


    Μια δεκαετία και μισή ακόμα μετά από τότε που ο Derek Zoolander έσωσε τον Πρωθυπουργό της Μαλαισίας με ένα του άγριο βλέμμα, επιστρέφει και πάλι μαζί με τον φίλο του πια, Hansel, σε ένα από τα πιο γελοία και εξωφρενικώς ηλίθια franchise που έχει βγάλει το Hollywood.

    Το Zoolander 2 φέρνει πίσω και τον Will Ferrell ως Jacobim Mugatu και εισάγει την Penelope Cruz ως πράκτορα της Ιντερπόλ και τη Kristen Wiig ως σχεδιάστρια μόδας.
    Ο Justin Bieber παίζει τον εαυτό του και ο Benedict Cumberbatch ….ένα εξωγήινο μοντέλο!

    Το μόντελινγκ είναι παιχνίδι των νέων, και οι Derek (Ben Stiller) και Hansel (Owen Wilson) ανακαλύπτουν με φρίκη ότι δεν είναι τόσο νέοι πια. 
    Σοκαρισμένοι συνειδητοποιούν πως η μόδα έχει αλλάξει - αναμφισβήτητα προς το καλύτερο, δεδομένου ότι μας έδωσε τον Cumberbatch ως εξωγήινο μοντέλο ονόματι All (…και ναι, είναι πολύ νωρίς ακόμα να μιλάμε για υποψηφιότητα Oscar).

    Ωστόσο, αποδεικνύεται ότι οι δεξιότητες του Derek συνεχίζουν να είναι σημαντικές, όταν ένας κακοποιός βάζει στόχο να σκοτώσει τους πιο όμορφους ανθρώπους του κόσμου – στους οποίους, σύμφωνα με τα αρχεία της Ιντερπόλ, περιλαμβάνονται οι Demi Lovato, Usher, Justin Bieber, Lenny Kravitz και η Miley Cyrus.

    Από ηθοποιούς, βλέπουμε τους Christine Taylor, Billy Zane, Olivia Munn και πολλούς άλλους.

    Δε γούσταρα ιδιαίτερα τα χοντροκομμένα αστεία στο πρώτο Zoolander και πιθανότατα δεν θα μου αρέσουν ούτε σε αυτό.

    Όταν όμως το δίδυμο Derek / Hansel γίνεται τόσο δημοφιλή (μέχρι και κουκλάκια κυκλοφορούν στην Αμερική!), και ειδικά μετά την εισπρακτική επιτυχία της πρώτης ταινίας, αυτό σημαίνει ότι το χιούμορ υπάρχει (έστω κάπου θαμμένο βαθιά, γιατί εγώ δεν το βλέπω) και η γνώμη η δική μου περιττεύει.

    Το Zoolander 2 φτάνει στις αίθουσες των ΗΠΑ στις 12 Φεβρουαρίου 2016.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Zoolander 2 trailer: Το μόντελινγκ είναι παιχνίδι των νέων, Derek! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top