F Moonwalkers trailer: Ο Ron Perlman στη πιο funky κωμωδία της χρονιάς - FilmBoy Moonwalkers trailer: Ο Ron Perlman στη πιο funky κωμωδία της χρονιάς - FilmBoy
  • Latest News

    Moonwalkers trailer: Ο Ron Perlman στη πιο funky κωμωδία της χρονιάς


    Το να δεις τον Ron Perlman σε κωμωδία, είναι από μόνο του ενδιαφέρον.
    Βλέποντας και το trailer μιας τέτοιας ταινίας, αρκεί για να ψάξεις ημερομηνίες και να στηθείς στην ουρά για εισιτήρια.

    Το Moonwalkers του Antoine Bardou-Jacquet είναι μια κωμωδία για έναν πράκτορα της CIA και έναν rock manager που συνεργάζονται και προσπαθούν να βρουν τον Stanley Kubrick (!) προκειμένου να σκηνοθετήσει την άφιξη των αστροναυτών στο φεγγάρι.

    Μια τρελή funky κωμωδία που σε κάνει να αναρωτιέσαι αν όντως όλα αυτά θα μπορούσαν να έχουν γίνει και στη πραγματικότητα.

    Δεν είμαι από αυτούς που αμφισβητούν την προσελήνωση του Armstrong και των άλλων παιδιών, αλλά προφανώς και θα μπορούσε κάποιος σπουδαίος σκηνοθέτης να το είχε σκηνοθετήσει.

    Όπως λέει και η επίσημη σύνοψη ‘…τι θα συνέβαινε αν το Apollo 11 δεν τα κατάφερνε;
    Τι θα συνέβαινε αν στην πραγματικότητα, ο Stanley Kubrick γύριζε κρυφά τις περίφημες εικόνες από την προσελήνωση σε ένα στούντιο, εργαζόμενος φυσικά για λογαριασμό της κυβέρνησης των ΗΠΑ; 

    Αυτό είναι το σκεπτικό της εντελώς εύλογης θεωρίας συνωμοσίας που μας φέρνει στο Λονδίνο του ’60, όπου ένας πεισματάρης πράκτορας της CIA δεν θα βρει ποτέ τον Kubrick αλλά αντίθετα, αναγκάζεται να συνεργαστεί με έναν άθλιο manager μιας χρεοκοπημένης ροκ μπάντας για να δημιουργήσει την μεγαλύτερη απάτη όλων των εποχών.

    Πρωταγωνιστούν ο Ron Perlman και ο Rupert Grint (ο Ron στα Harry Potter).
    Το Moonwalkers έκανε πρεμιέρα στο SXSW νωρίτερα φέτος, κι ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 15 Ιανουαρίου 2016.

    Καλό, ε;

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Moonwalkers trailer: Ο Ron Perlman στη πιο funky κωμωδία της χρονιάς Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top