F Filmboy Podcast: Episode 11 - Crimson Peak, Alien news, Ash vs Evil Dead, Leftovers - FilmBoy Filmboy Podcast: Episode 11 - Crimson Peak, Alien news, Ash vs Evil Dead, Leftovers - FilmBoy
  • Latest News

    Filmboy Podcast: Episode 11 - Crimson Peak, Alien news, Ash vs Evil Dead, Leftovers


    Στην δεύτερη live εκπομπή της season, με τον Κώστα Κίτσιο του Horrorant και τον Tzereme (παραγωγό του Monkey Radio), μιλάμε ακόμα μια φορά για μουσική ταινίες και σειρές.

    Ο Κίτσιος είδε το Crimson Peak και έχει να πει αρκετά καλά λόγια, οι ανακοινώσεις για τα δύο Αlien που έρχονται την επόμενη πενταετία μας κάνουν σκεπτικούς, ενώ στην τηλεόραση το Ash vs Evil Dead φαίνεται καλό, ενώ το Leftovers δείχνει ότι είναι η καλύτερη σειρά αυτή τη στιγμή στην τηλεόραση.

    Η μουσική που επιλέξαμε ξεκινάει από ελαφρύ μπαλαντοειδής ροκ και φτάνει σε μέταλ κομμάτια.

    Το Filmboy Podcast (ακούστε όλα τα επεισόδια ΕΔΩ) κάθε Σαββατοκύριακο θα κάνει εκπομπή live για να μπορεί να έχει όλο και μεγαλύτερη διαδραστικότητα με τους ακροατές του.

    Για την ακριβή ώρα, κάντε ένα follow στο Monkey Radio, ή κάντε like στη σελίδα του Radio στο facebook και στη σελίδα του Filmboy.

    Στα σχόλια, περιμένουμε προτάσεις για τα θέματα της άλλης εβδομάδας και την άποψη σας για τα θέματα αυτής της εβδομάδας.
    Enjoy.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Filmboy Podcast: Episode 11 - Crimson Peak, Alien news, Ash vs Evil Dead, Leftovers Rating: 5 Reviewed By: Σαμπάρ "ο Αλλοδαπός" Τάσος
    Scroll to Top