F Η Jennifer Lawrence αποκαλύπτει το τελευταίο poster του τελευταίου Hunger Games - FilmBoy Η Jennifer Lawrence αποκαλύπτει το τελευταίο poster του τελευταίου Hunger Games - FilmBoy
  • Latest News

    Η Jennifer Lawrence αποκαλύπτει το τελευταίο poster του τελευταίου Hunger Games


    Μερικές εβδομάδες πριν την επίσημη πρεμιέρα της τελευταίας ταινίας της σειράς The Hunger Games: Mockingjay - Part 2, η πρωταγωνίστρια του franchise Jennifer Lawrence δεν κρατιέται και με περίσσιο ενθουσιασμό ανέβασε στην σελίδα της στο facebook το τελευταίο πόστερ για την προώθηση της ταινίας.

    Το πόστερ απεικονίζει την ηρωίδα της τετραλογίας Katniss (Jennifer Lawrence) φουλ εξοπλισμένη και ετοιμοπόλεμη για την τελική μάχη που θα δώσει προκειμένου να εκθρονίσει τον Πρόεδρο Snow (Donald Sutherland) και να βάλει ένα τέλος στην Τυραννία που υφίσταται ο τομέας 13. 

    Όλα αυτά θα συμβούν στην πλοκή της 4ης και τελευταίας ταινίας, η οποία βασίζεται και αυτή – όπως κ οι 3 προηγούμενες, στην ομώνυμη σειρά βιβλίων της Suzanne Collins.

    Για την ιστορία, να αναφέρουμε πως το κινηματογραφικό franchise του “The Hunger Games” από την πρώτη ταινία του 2012 μέχρι σήμερα ξεπέρασε σε εισπράξεις το 1 δισεκατομμύριο δολάρια. 

    Η πρεμιέρα της τελευταίας ταινίας της σειράς θα γίνει στις 20 Νοεμβρίου.

    Σπύρος Φώτης.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Jennifer Lawrence αποκαλύπτει το τελευταίο poster του τελευταίου Hunger Games Rating: 5 Reviewed By: Unknown
    Scroll to Top