F Criminal Activities trailer: Ο μαφιόζος John Travolta και οι αρχάριοι - FilmBoy Criminal Activities trailer: Ο μαφιόζος John Travolta και οι αρχάριοι - FilmBoy
  • Latest News

    Criminal Activities trailer: Ο μαφιόζος John Travolta και οι αρχάριοι


    Μετά από μια μακρά, αξιοσέβαστη καριέρα μπροστά από την κάμερα, ο Jackie Earle Haley αναλαμβάνει να μπει για πρώτη φορά πίσω από αυτήν, με το Criminal Activities.

    Αρχάριοι είναι και οι τέσσερις φίλοι που επανενώνονται για την κηδεία ενός πρώην συμμαθητή τους. 
    Ένας από αυτούς προτείνει μια σίγουρη επένδυση, για την οποία ισχυρίζεται ότι είναι εγγυημένη και θα τους κάνει πλούσιους. 

    Όταν όμως αυτό δε συμβαίνει, τα χρήματά τους φυσικά εξαφανίζονται.

    Αποδεικνύεται πως αυτό είναι πολύ κακή είδηση για ένα από τα παιδιά, γιατί έτυχε να δανειστεί τα χρήματα από τη Μαφία. 
    Έτσι, τα τέσσερα …σαΐνια παραλαμβάνουν μερικά εγκληματικά εργαλεία για να μπορέσουν να σκοτώσουν ένα αφεντικό της Μαφίας για να ξεμπερδέψουν από ένα άλλο αφεντικό της Μαφίας.

    Δεν είναι και το πιο πρωτότυπο άκουσμα, αλλά ο Haley φαίνεται να το εκτελεί με κέφι και πολύ προσωπικότητα, χάρη στο ισχυρό του cast.

    Οι Dan Stevens, Michael Pitt, Christopher Abbott και Rob Brown είναι οι τέσσερις νεαροί ερασιτέχνες και ο John Travolta είναι ο έμπειρος μαφιόζος.

    Το Criminal Activities βγαίνει στις ΗΠΑ στις 20 Νοεμβρίου.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Criminal Activities trailer: Ο μαφιόζος John Travolta και οι αρχάριοι Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top