F Το Fast and Furious ...τραβάει χειρόφρενο στις 10 ταινίες! - FilmBoy Το Fast and Furious ...τραβάει χειρόφρενο στις 10 ταινίες! - FilmBoy
  • Latest News

    Το Fast and Furious ...τραβάει χειρόφρενο στις 10 ταινίες!


    Ένα από τα εμπορικότερα κινηματογραφικά franchises βάζει ημερομηνία λήξης!

    Τo “Fast and Furious” θα ρίξει οριστικά αυλαία με την 10η ταινία της σειράς, η οποία θα είναι και η τελευταία του franchise!

    Η είδηση «βγήκε» από μία ενημέρωση κατάστασης (status update) του Vin Diesel στο Facebook

    O πρωταγωνιστής του “Fast & Furious” όντας και ένας εκ των παραγωγών του κινηματογραφικού franchise δράσης, αφού ευχαρίστησε τους fans για την αγάπη που δείχνουν για τις ταινίες, τους ενημέρωσε πως ακόμη ο ίδιος βρίσκεται σε αναζήτηση σκηνοθέτη για το “Fast & Furious 8” τονίζοντας πως αυτές οι αποφάσεις είναι σημαντικές για ένα τόσο επιτυχημένο franchise.

    Κλείνοντας την ανάρτηση του στο Facebook, o Diesel αναφέρθηκε στην Universal εκθειάζοντας την στήριξη που του έδωσαν όλα αυτά τα χρόνια και αποκάλυψε πως τους υποσχέθηκε μια τελευταία τριλογία για το “Fast & Furious” αντάξιο της φήμης του.

    Αν ρωτούσε κανείς από τι ζει ο Vin Diesel, η απάντηση σίγουρα θα ήταν το “Fast & Furious” οπότε μην παίρνετε και όρκο πως το “Fast & Furious 10” θα είναι και το τελευταίο όπως δηλώνει ο Vin

    Αν προσθέσεις σε αυτό και το γεγονός πως η τελευταία ταινία (που έκανε τρελό μάρκετινγκ με τον θάνατο ενός εκ των ηθοποιών) ξεπέρασε το $1,6 δισεκατομμύρια σε εισπράξεις, κάτι μου λέει πως αντί για χειρόφρενο θα πατήσουν γκάζι για το franchise.

    Σπύρος Φώτης.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Το Fast and Furious ...τραβάει χειρόφρενο στις 10 ταινίες! Rating: 5 Reviewed By: Unknown
    Scroll to Top