F Ποιος θα υποδυθεί τον Kurt Cobain στη ταινία που ετοιμάζει η Courtney Love; - FilmBoy Ποιος θα υποδυθεί τον Kurt Cobain στη ταινία που ετοιμάζει η Courtney Love; - FilmBoy
  • Latest News

    Ποιος θα υποδυθεί τον Kurt Cobain στη ταινία που ετοιμάζει η Courtney Love;


    Η Courtney Love αποφάσισε να κάνει ταινία την ζωή του Kurt Cobain, και για να βγάλει φράγκα αλλά και για να ξανάρθει στην επικαιρότητα η ίδια. 

    Όπως αποκάλυψε, όλα βαίνουν καλώς στους αρχικούς σχεδιασμούς της για την κινηματογραφική μεταφορά της ζωής του μεγάλου ροκ σταρ. 

    Αρχικά έψαχναν ανάμεσα στους διάσημους για να δουν ποιος θα μπορούσε να τον υποδυθεί και μάλιστα είχαν ακουστεί τα ονόματα των Ewan McGregor, Robert Pattinson και Jaret Leto

    Φαίνεται όμως πως άλλαξαν τα σχέδια και τώρα ψάχνουν σε άγνωστους ηθοποιούς το πρόσωπο που θα ενσαρκώσει τον εμβληματικό τραγουδιστή των Nirvana.

    Έχει πολλούς ηθοποιούς να περάσει από audition και όπως φαίνεται, η τελική επιλογή της Courtney Love, της χήρας του ηγέτη των Nirvana, δεν θα είναι ακριβώς εύκολη. 

    Γιατί εν αναμονή της παραγωγής, που – αν όλα πάνε κατ' ευχή – θα ξεκινήσει την επόμενη χρονιά, αυτή την περίοδο “ξεκοκαλίζει” μαζί με τους συνεργάτες της αμέτρητα βίντεο που της έστειλαν νέοι άγνωστοι  ηθοποιοί, με την ελπίδα να πάρουν τον ρόλο. 


    'Αυτά τα αγόρια είναι τόσο όμορφα, τόσο γλυκά' έλεγε πρόσφατα σε συνέντευξή της. 'Δεν θα πω ονόματα, γιατί δεν θέλω να γρουσουζέψω κανέναν, αλλά μιλάμε για 25χρονους που είναι ξανθοί, είναι υπέροχοι και είναι οι νέοι 'Brad Pit'. Μερικοί είναι πολύ καλοί ηθοποιοί, όχι απλώς ωραίες φάτσες.'

    Πάλι καλά να λένε όσοι αγάπησαν τον Cobain, για διαφορετικούς λόγους, από την τυχόν ομοιότητά του στον γνωστό ηθοποιό. 



    Μην ξεχνάμε ότι η Courtney Love συζητούσε πρόσφατα και την πιθανότητα ενός μιούζικαλ με τη ζωή του μακαρίτη. 
    Όχι ότι το εγκατέλειψε, απλώς η ταινία μοιάζει όντως να δρομολογείται  παρ' όλο που κανείς δεν έχει αναλάβει επισήμως τη σκηνοθεσία της.

    Εγώ πάντως αυτήν δεν την χωνεύω!

    Εσείς ποιον από τους τρεις θα προτιμούσατε για το ρόλο του Kurt Cobain;
    Jaret Leto, Robert Pattinson ή Ewan McGregor;

    Νίκος Μουρατίδης.






    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ποιος θα υποδυθεί τον Kurt Cobain στη ταινία που ετοιμάζει η Courtney Love; Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top