F The Maze Runner: Scotch Trials trailer: Βγήκαν τελικά από τον λαβύρινθο αυτοί; - FilmBoy The Maze Runner: Scotch Trials trailer: Βγήκαν τελικά από τον λαβύρινθο αυτοί; - FilmBoy
  • Latest News

    The Maze Runner: Scotch Trials trailer: Βγήκαν τελικά από τον λαβύρινθο αυτοί;


    Δεν έχω δει το The Maze Runner οπότε δεν ξέρω αν αυτά τα παιδιά βγήκαν ποτέ από εκείνο το παράξενο λαβύρινθο.
    Λάθος!

    Η ύπαρξη και μόνο ενός sequel ή ακόμη χειρότερα, τα πρώτα δευτερόλεπτα του επίσημου trailer του The Maze Runner: Scotch Trials σου κάνουν τα πράγματα σαφή, με το πιο απροκάλυπτο spoiler της χρονιάς.

    Ο Wes Ball επιστρέφει για να σκηνοθετήσει και ο Dylan O'Brien για να πρωταγωνιστήσει για άλλη μια φορά.

    Αυτή τη φορά αυτός και οι άλλοι χαρακτήρες έχουν νέα προβλήματα να αντιμετωπίσουν, με τον χαρακτήρα που υποδύεται ο Aidan Gillan (ο Littlefinger του Game Of Thrones) και ένα σύνολο ατόμων που έχουν μολυνθεί από τον ιό που έχει πλήξει την ανθρωπότητα, να είναι μερικά από αυτά.

    Το καστ περιλαμβάνει επίσης την Kaya Scodelario, τη Nathalie Emmanuel, την Patricia Clarkson, τη Lili Taylor, τον Barry Pepper και άλλους.

    Το The Maze Runner: Scotch Trials βγαίνει στις ΗΠΑ στις 18 Σεπτεμβρίου, ενώ στην Ελλάδα θα το δούμε μια βδομάδα αργότερα (αν δεν αλλάξει πάλι κάτι).
    Το trailer κυκλοφόρησε πριν λίγες ώρες.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Maze Runner: Scotch Trials trailer: Βγήκαν τελικά από τον λαβύρινθο αυτοί; Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top