F Experimenter trailer: Τρελά ψυχολογικά πειράματα από τον Peter Sarsgaard - FilmBoy Experimenter trailer: Τρελά ψυχολογικά πειράματα από τον Peter Sarsgaard - FilmBoy
  • Latest News

    Experimenter trailer: Τρελά ψυχολογικά πειράματα από τον Peter Sarsgaard


    Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε πολλά φιλμ με τρελαμένα ψυχολογικά πειράματα (τα torture porn με αλλόκοτους γιατρούς δεν μετράνε).

    Η Manoglia Pictures κυκλοφόρησε ένα πολύ ενδιαφέρον trailer της ταινίας Experimenter, με τον Peter Sarsgaard στο ρόλο του Stanely Milgram, του οποίου το όνομα έχει γίνει συνώνυμο με το διάσημο πείραμα του.

    Στις αρχές της δεκαετίας του 1960, με τη φρίκη της ναζιστικής Γερμανίας να βρίσκεται ακόμα στη πρόσφατη μνήμη, ο Milgram κατέδειξε την επιθυμία των απλών ανθρώπων να ακολουθούν διαταγές.
    Όσο σκληρές και απάνθρωπες κι αν είναι.

    Η Winona Ryder παίζει τη σύζυγό του, ο Jim Gaffigan τον συνάδελφό του και οι Anton Yelchin, John Leguizamo, Taryn Manning και Anthony Edwards μερικά από τα πειραματόζωά του.

    Το Experimenter ωστόσο είναι περισσότερο ένα ιστορικό δράμα παρά θρίλερ, και έτυχε θερμής υποδοχής στο Sundance φέτος – αν και ο σκηνοθέτης Michael Almereydaκατηγορήθηκε’ για το επιτηδευμένο τεχνικό του στυλ.

    Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να δείτε το trailer γιατί είναι από τις πιο πρωτότυπες ταινίες της χρονιάς.
    16 Οκτωβρίου σε VoD στην Αμερική.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Experimenter trailer: Τρελά ψυχολογικά πειράματα από τον Peter Sarsgaard Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top