F Έπος επιστημονικής φαντασίας η νέα δουλειά του James Wan; - FilmBoy Έπος επιστημονικής φαντασίας η νέα δουλειά του James Wan; - FilmBoy
  • Latest News

    Έπος επιστημονικής φαντασίας η νέα δουλειά του James Wan;


    Πρόσφατα η Warner Bros. ανακοίνωσε επίσημα και επιβεβαίωσε ότι ο James Wan (Saw, Insidious, The Conjuring) θα αναλάβει την σκηνοθεσία του Aquaman όπου τον ρόλο του υδάτινου κόμικ ήρωα θα υποδυθεί ο Jason Momoa (Conan the Barbarian).

    Η ταινία έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις αίθουσες των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής στις 27 Ιουλίου του 2018. 

    Ωστόσο η πρώτες εμφανίσεις του Aquaman θα είναι αρχικά στο Batman v Superman: Dawn of Justice (24 Μαρτίου 2016) και αργότερα στο The Justice League Part One (Νοέμβριος 2017).

    Μετά την εμπορική επιτυχία του Fast Seven, o Wan κατάφερε να γίνει ένας από τους πιο πολυπόθητους σκηνοθέτες των τελευταίων ετών. 

    Η Universal μάλιστα επιθυμούσε να τον κρατήσει στο ''τιμόνι'' για το Furious 8 αλλά τα σχέδιά του είχαν ήδη αλλάξει και έκλεισε καινούργιες συμφωνίες.

    Μία από αυτές ήταν και η πρόταση από την Sony για να σκηνοθετήσει μια ταινία που θα έχει τον τίτλο Robotech

    Ένα έργο που θα αφηγείται την ιστορία δύο νεαρών πιλότων, σε ένα εκτεταμένο επιστημονικής φαντασίας-έπος που λαμβάνει χώρα σε μια εποχή όπου η Γη έχει αναπτύξει γιγάντια ρομπότ από την τεχνολογία, πάνω σε ένα εξωγήινο αεροσκάφος το οποίο συνετρίβη σ'ένα νησί του νότιου Ειρηνικού ωκεανού. 

    Η ανθρωπότητα αναγκάζεται να χρησιμοποιήσει την τεχνολογία για να αποκρούσει τρία διαδοχικά κύματα των εξωγήινων εισβολών.

    Το σενάριο φαίνεται πως ενσωματώνει στοιχεία από την ιαπωνική σειρά κινουμένων σχεδίων ...Macross που ύστερα οι Αμερικάνοι το επεξεργάστηκαν εκ νέου και το ονόμασαν Robotech.

    Αν το έργο σχεδιαστεί για να ακολουθήσει την ιστορία των προηγούμενων τηλεοπτικών σειρών, τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γίνει τριλογία.

    Αυτή την περίοδο, ο James Wan είναι συγκεντρωμένος πάνω στο The Conjuring 2: The Enfield Poltergeist (Ιούνιος 2016) το οποίο βρίσκεται σε στάδιο προ-παραγωγής και τα γυρίσματα αναμένονται να ξεκινήσουν το φθινόπωρο.

    Ποια είναι η άποψή σας για αυτόν το σκηνοθέτη;

    Παναγιώτης Πετούρης.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Έπος επιστημονικής φαντασίας η νέα δουλειά του James Wan; Rating: 5 Reviewed By: Παναγιώτης Πετούρης
    Scroll to Top