F Εικόνες από τα επικίνδυνα γυρίσματα του Batman στο Suicide Squad! - FilmBoy Εικόνες από τα επικίνδυνα γυρίσματα του Batman στο Suicide Squad! - FilmBoy
  • Latest News

    Εικόνες από τα επικίνδυνα γυρίσματα του Batman στο Suicide Squad!


    Μετά από τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες του Jared Leto ως Joker, που μας έκατσαν στραβά στο στομάχι, και μετά από τις φωτογραφίες της Margot Robbie ως Harley Quinn που έκατσαν στα μυαλά των ανδρών, έρχονται και οι φωτογραφίες του Batman στο πλατό κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Suicide Squad.

    Στις φωτογραφίες βλέπουμε προφανώς τον stand double του Ben Affleck να είναι δεμένος πάνω στο πανάκριβο μοβ αυτοκίνητο (που όπως έχουμε καταλάβει θα είναι το αμάξι του Joker).

    O Batman εμφανίζεται χωρίς την κάπα του, γιατί από ότι φαίνεται και από τις φωτεινές κουκίδες που έχει στον λαιμό, θα μπει αργότερα με CGI.

    Στο αμάξι μέσα, διακρίνεται η Margot Robbie που χαμογελάει και κλείνει το μάτι, ενώ στην θέση του οδηγού ο stand double του Jared Leto.

    H σκηνή είναι βγαλμένη από τα comics, γιατί οι φανατικοί του ήρωα, θα θυμούνται υπεράριθμες φορές που ο σκοτεινός ιππότης κυνηγάει στο ζευγάρι του θανάτου.


    Η ταινία έρχεται τον Αύγουστο του 2016 με σενάριο και σκηνοθεσία από τον David Ayer (Fury) και θα πρωταγωνιστούν οι Will Smith (Deadshot), Joel Kinnaman (Rick Flag), Jared Leto (the Joker), Margot Robbie (Harley Quinn), Jai Courtney (Boomerang), Viola Davis (Amanda Waller), Cara Delevingne (Enchantress), Jessie Eisenberg (Lex Luthor) και Adewale Akinnuoye-Agbaje (Killer Croc), με Raymond Olubawale (King Shark), Jay Hernandez, Ike Barinholtz, Jim Parrack, Adam Beach και Scott Eastwood. 

    Νάσος Ζώτης.








    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Εικόνες από τα επικίνδυνα γυρίσματα του Batman στο Suicide Squad! Rating: 5 Reviewed By: Nassos Zotis
    Scroll to Top